Пульсоксиметр CHOICEMMED MD300

Пульсоксиметр CHOICEMMED MD300

Продавець:CACADU

3.5/5  ( 246 оцінок )

Немає в наявності

1 198

199

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Якщо Ви хочете завжди контролювати свій стан, то Вам краще всього купити пульсоксиметр "CHOICEMMED MD 300 C22". Він не тільки вимірює кількість кисню в крові в діапазоні 70...100 % і частоту серцебиття в діапазоні 30...235 уд/хв, але і дозволяє визначити стан нервової і судинної систем завдяки можливості відображення плетизмограммы. Від аналогів відрізняється чітким дисплеєм з налаштуванням яскравості і тривалим часом автономної роботи (за рахунок функції автовідключення).

Як простіше дізнатися рівень кисню в крові?

Не секрет, що люди з вмістом кисню в артеріальній крові нижче 95 %, або вже чимось хворіють, або ризикують захворіти. Найімовірніше, щоб дізнатися наскільки кислородосодержание в крові відповідає нормі, Ви вирушите в найближчу лікарню, де фахівці візьмуть на аналіз кров (малоприємна процедура) і через кілька годин (а, може, і днів) повідомлять, чи потрібна Вам киснева терапія або склад крові в нормі. Але якщо у Вас немає часу сидіти в черзі в лікарнях, а інформація про вміст кисню в крові для Вас практично питання життя і смерті? На щастя, ринок сучасних пристроїв дозволяє виконувати такі аналізи навіть у домашніх умовах. Ставши володарем недорогого пульсоксиметра, Ви зможете визначати рівень кисню в артеріальній крові прямо у себе вдома і, що не менш важливо, ця процедура не вимагає взяття на аналіз крові, а, отже, буде абсолютно безболісною, чого не скажеш про лікарняні методи.

Для кого в першу чергу призначений пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22"?


Для людей з хронічними захворюваннями дихальної та серцево-судинної системи.
Для людей, проходять реабілітаційний період після інфаркту.
Спортсменам для контролю допустимих фізичних навантажень.
Лікарям у клініках під час реанімації, анестезії, хірургії, терапії і т. д.


Переваги пульсоксиметра "CHOICEMMED MD300C22":


Пальчиковий форм-фактор дозволяє виконувати вимірювання без підключення зовнішніх датчиків, що вкрай зручно в "польових умовах".
Компактні розміри і мала вага дозволяють йому бути завжди під рукою.
Можливість відображення плетизмограммы дозволяє оцінити стан ЦНС і периферичних кровоносних судин.
Регульована яскравість дисплея дозволяє економити заряд батарей.
6 режимів відображення інформації на дисплеї дозволяють підлаштувати прилад для максимальної зручності роботи.




Пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22" компактний і легкий, тому завжди буде під рукою

Вбудований датчик дозволяє вимірювати вміст кисню в крові в будь-яких умовах

Для того, щоб скористатися пульсоксиметром "CHOICEMMED MD300C22", в ньому вже вбудовано все, що необхідно для вимірювання кисню в крові. Як і всі пальчикові пульсоксиметри, цей прилад не потребує підключення зовнішнього датчика, так як він вже вмонтований в нього. Щоб дізнатися вміст кисню в артеріальній крові за допомогою даного пульсоксиметра, необхідно лише закріпити його на пальці руки і отримати на вбудованому дисплеї результат. Завдяки вбудованому датчику користуватися приладом зручно в будь-яких ситуаціях: вдома, на вулиці, на лекціях і т. д.



Просто одягніть пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22" на палець і він покаже рівень кисню у вашій крові

Функція вимірювання частоти серцевих скорочень дозволяє встановити межу фізичних навантажень

На дисплеї пульсоксиметра "CHOICEMMED MD300C22" крім процентного вмісту кисню в артеріальній крові відображається такий важливий показник, як частота серцевих скорочень (ЧСС). Функція корисна в першу чергу спортсменам, оскільки дозволяє вимірювати в перервах між заняттями пульс, щоб дізнатися про те, варто чи ні продовжувати фізичні навантаження.

Пульс-бар відображає зв'язок пульсоксиметра з вашим тілом

Щоб у користувача пульсоксиметра "CHOICEMMED MD300C22" не виникало сумнівів у точності результатів вимірювань, наприклад, з-за того, що прилад неправильно одягнений на палець руки, його обладнали функцією пульс-бар. Це спеціальна шкала на вбудованому дисплеї, що показує силу серцевих скорочень в режимі реального часу. За пульсаціям цієї шкали можна судити, що прилад фіксує рух крові в артеріях, а, отже, можна розраховувати на отримання точних результатів.

Плетизмограмма для аналізу стану судин

Не секрет, що обсяг органів людини постійно змінюється у зв'язку зі зміною обсягу крові в судинах. Ця фізіологічна особливість організму дозволяє пульсоксиметру "CHOICEMMED MD300C22" відображати на своєму дисплеї плетизмограмму, за характером якої можна оцінити такі показники здоров'я як стан судин, центральної нервової системи і інші особливості організму.

6 варіантів відображення інформації для зручної роботи в будь-яких умовах

Пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22" призначений як для самоконтролю, так і для контролю здоров'я пацієнтів лікарями. У кожному з випадків прилад розташовується по відношенню до користувача по-різному, тому для зручності контролю параметрів у ньому передбачено 6 режимів відображення інформації для всіх типових випадків. Перемикаючи за допомогою клавіші ці режими, інформація може відображатися в портретному або ландшафтному вигляді з включеною або вимкненій плетизмограммой або пульс-баром.



Пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22" підтримує 6 варіантів відображення інформації для зручності роботи в будь-яких умовах

Регулювання яскравості дисплея і автоматичне відключення подовжують час автономної роботи

Завдяки низькому енергоспоживанню пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22" може дуже довго працювати в автономному режимі, не потребуючи заміни батарейок. Фахівці нашого сайту виділяють у ньому дві функції, які забезпечують таку тривалу автономну роботу:


10 режимів яскравості дисплея дозволяють зменшити яскравість при слабкому зовнішньому освітленні, щоб заощадити заряд батарей, а також збільшити яскравість для комфортного читання інформації в світлий час доби.
Функція автоматичного вимкнення, вимикаюча пульсоксиметр за вас, якщо Ви забудете це зробити і тим самим сберегающая заряд батарейок. Автовимикання пульсоксиметра відбувається через деякий час після того, як Ви вынете палець з вбудованого датчика.


Технічні характеристики:

Сатурації кисню (Sp02)


Діапазон вимірювання - 70...100 %
Крок виміру - 1 %
Точність вимірювання - ± 2 % (у діапазоні 80...100 %) / ± 3 % (у діапазоні 70...79 %)


Частота серцевих скорочень (ЧСС)


Діапазон вимірювання - 30...235 уд/хв
Крок виміру - 1 уд/хв
Точність вимірювання - ± 2 уд/мин (в диапазоне 30...100 уд/мин) / 2 % (в диапазоне 101...235 уд/мин)
Пульс-бар - есть (столбиковый)
Плетизмограмма - есть


Общие характеристики


Дисплей - двухцветный графический
Регулировка яркости дисплея - есть (10 режимов)
Автоматическое выключение - есть
Питание - от 2-х батареек или аккумуляторов типа "AAA"
Время автономной работы - до 30 ч
Габаритные размеры - 58 х 32 х 35 мм
Вес - 50 г (с батарейками)
Диапазон рабочих температур - +5 °C...+ 40 °C


Комплект поставки:


Пульсоксиметр "CHOICEMMED MD300C22".
2 батарейки типу "ААА".
Ремінець для транспортування.
Інструкція по експлуатації (на українській мові).



Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами