Спрей для носа NutriBiotic "Nasal Spray" с экстрактом семян грейпфрута (29,5 мл)

Код:  273204118

Спрей для носа NutriBiotic "Nasal Spray" с экстрактом семян грейпфрута (29,5 мл)

Код:  273204118

Є в наявності

615

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Спрей для носа NutriBiotic "Nasal Spray" з екстрактом насіння грейпфрута - чудовий засіб, який не тільки зволожує слизову оболонку, але і вбиває шкідливі бактерії та віруси, що дуже важливо в період епідемії грипу або ГРВІ.

До нежиті не варто ставитись з думкою «само пройде». Не такий страшний нежить, як його наслідки. Нежить, що затягнувся, переходить у хронічну форму і може призвести до ускладнень: фронтиту, гаймориту, отиту. Набагато легше розправитися з нежиттю, а ще простіше – профілактика нежиті !

Спрей чудово підходить як для профілактики, так і для лікування риніту (нежиті). Не викликає звикання, печіння, сверблячки, має не різкий запах. Добре позбавляє закладеності носа, при цьому не має судинозвужувального ефекту і не сушить слизову оболонку.

До складу спрею входить найвідоміший природний антибіотик – екстракт насіння грейпфрута. Олія грейпфрута має яскраво виражені протизапальні та антисептичні властивості. Воно вбиває понад сто видів патогенних грибків, бактерій та вірусів. При цьому воно не торкається нормальної мікрофлори організму, не завдає шкоди дружнім мікроорганізмам.

Спрей допомагає двома способами: механічно очищає ніс солоною водою від патогенних бактерій і одночасно пригнічує їхнє розмноження за допомогою екстракту насіння грейпфрута, який має сильний протимікробний ефект.

Промивання носа після відвідування громадських місць може стати гарною звичкою, яка захищає лор-органи від швидкого розмноження хвороботворних бактерій. Під час хвороби засіб допоможе легко дихати носом, прискорить одужання. Безпечний для дітей та вагітних.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ:

  • Допомагає позбутися небажаних скупчень у носі – слизу, пилу, бактерій, вірусів тощо;
  • Зменшує набряк слизової оболонки;
  • Відновлює носове дихання та усуває сухість у носоглотці;
  • Забезпечує захисний бар'єр проти інфекцій, алергенів;
  • Зволожує слизові поверхні носа та носоглотки в умовах сухого повітря.

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЗАСТОСУВАННЯ:

  • Зніміть захисний ковпачок. Тримаючи голову вертикально, вставте розпилювальну насадку в ніздрю.
  • Дорослі: повністю натисніть на помпу 2-3 рази. Дітям (від 12 років) повністю натисніть на помпу 1 раз. Глибоко вдихніть. Повторюйте до 3 разів на день. Протирайте насадку після кожного використання. Використовувати лише за призначенням.

 

ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Вода, гліцерин (рослинний), екстракт насіння цитрусових парадизі (грейпфрут) та хлорид натрію.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами