Плівкова пов'язка прозора з абсорбуючою подушечкою Hydrofilm Plus 5х7,2см, 1шт

Плівкова пов'язка прозора з абсорбуючою подушечкою Hydrofilm Plus 5х7,2см, 1шт

Продавець:MDX

4.8/5  ( 378 оцінок )

20

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Самофиксирующаяся прозора пов'язка на рану з всмоктуючою подушечкою, не прилипающей до рани, з напівпроникною, водовідштовхувальним і перешкоджає проникненню мікроорганізмів поліуретанової плівки. Гіпоалергенний клей видаляється, не дратуючи шкіру. Дозволяє приймати ванну і душ. Стерильно, запечатано поштучно.

Розмір всмоктуючою подушечки 2,5 х 4 см, розмір всієї пов'язки з клейким краєм - 5 х 7,2 див. При підборі розміру пов'язки звертайте увагу, що розмір всмоктуючою подушечки повинен бути більше розміру рани.

Прозора самофиксирующаяся пов'язка на рану Hydrofilm plus використовується для стерильного догляду при незначних пошкодженнях шкіри і як надійний захист від вторинної інфекції. Пов'язка стерильна.

Ця пов'язка показана для загоєння вологих ран і ран з невеликою кількістю виділень, а також для їх захисту від механічних зовнішніх впливів і від хвороботворних мікроорганізмів.

Пов'язка Hydrofilm plus має поглинаючу подушечку, дуже дієво поглинаючу відокремлюваний секрет, але не прилипає до рани.

Hydrofilm plus виготовлена з напівпроникною поліуретанової плівки. Ця плівка пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати, при цьому, не пропускаючи воду і хвороботворні мікроорганізми ззовні. В результаті використання Hydrofilm plus, на ранової поверхні створюються умови, оптимальні для швидкого і остаточного її відновлення.

Ранова пов'язка Hydrofilm plus має самоклеїться підставу. Що дозволяє з легкістю її зафіксувати навіть на важкодоступних ділянках тіла. Матеріал пов'язки – гипоаллергеннен.

Пов'язка на рану Hydrofilm plus з легкістю видаляється з тіла, не залишаючи слідів на шкірі і не травмуючи ранову поверхню.

Характеристики

Особливості
Вид
  • Пов'язка пластиру
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Розміри
  • 5 см х 7.2 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами