Слуховий апарат Axon K-82 Внутрішньовушний Підсилювач слуху Бежевий (7019)

Слуховий апарат Axon K-82 Внутрішньовушний Підсилювач слуху Бежевий (7019)

Продавець:Lucky Place

4.7/5  ( 24 оцінок )

600

390

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Основне завдання даного приладу - посилення звуку. Даний тип приладів призначається лікарями для людей які відчувають придбані або природжені проблеми зі слухом. Представлена модель слухового апарату відноситься до класу внутрішньовушних, у вигляді того, що цей слуховий апарат розміщується в слуховому проході.

Найчастіше, в країнах з сильно розвиненою медициною внутрішньовушні слухові апарати виготовляють індивідуально, попередньо зробивши зліпок вушного проходу конкретної людини. Однак, широко поширені і так звані «універсальні» моделі, форм-фактор і розмір яких найчастіше зустрічаються в лікарській практиці. Цей слуховий апарат відноситься якраз до «універсальних» моделей. Завдяки своєму мініатюрному розміру, він повністю поміщається в вухо і не визирає з нього, тим самим не привертає увагу оточуючих.

Виглядає апарат як і багато його «побратими» за типом, має краплі подібну форму, на кінці знаходиться ущільнююча силіконова прокладка. На задній стороні знаходиться отвір мікрофону, відсік для батарейок і регулятор гучності. Завдяки силіконовим «прокладці» (у підстави динаміка) апарат відмінно кріпиться у вусі, і не дозволяє проникати в нього сторонніх шумів

Характеристики:
Максимальний вихідний рівень : 120±4 дБ
Посилення звуку: >=30 дБ
Діапазон частот: 250~3800 Гц
Вхідний шум: < 50 дБ
Батарея: 1xAG3
Вага: 4 р

Комплектація:
- слуховий апарат
- коробка-чохол
- 3 силіконових вкладиша
- 2 батарейки AG3

Додаткові характеристики:

Для досягнення близького до ідеального якості звучання, завушні слухові апарати застосовуються спільно з 3-ма видами вушних вкладишів (які йдуть в комплекті зі слуховим апаратом)
Вкладиші мають тривалий термін служби і виготовляються з м'якого і дуже пластичного матеріалу, який ідеально підійде до будь-якого вуха
Регулятор рівня гучності, розташований на корпусі пристрою


При можливі труднощі з налаштуванням звуку:

Слуховий апарат свистить (з'являється високочастотний свист), коли посилений звук потрапляє в мікрофон слухового апарату, тобто коли звуки починають насильно витіснятися назовні. Основним завданням є герметизація вушного каналу та запобігання виходу посиленого звуку назовні.

При включенні слухового апарату (ще до встановлення його у вухо) виникає свист, який свідчить про працездатність апарату. Після того, як Ви вставили вушний вкладиш апарату у вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.

Характеристики

Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 120
Максимальне посилення (Дб)
  • 30 дБ ± 5 дБ
Вид навушника
Діапазон частот (Гц)
  • 300~4000 Hz
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами