Опромінювач-рециркулятор бактерицидний АЭРЭКС

Опромінювач-рециркулятор бактерицидний АЭРЭКС

Продавець:ParaM

4.8/5  ( 501 оцінок )

3 467

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рециркулятор бактерицидний Аерекс розроблений для отримання високоефективних УФ-променів, що володіють антимікробної, імуномодулюючу та дезінфекційною активністю.

Пристрій володіє сучасним і зручним дизайном з панеллю керування. Металевий корпус покритий зносостійким порошковим епоксидів. Прилад функціонує шляхом світлового елемента низького тиску TUV-30. Це спеціальна лампа, яка знезаражує повітря всередині рециркулятора. Завдяки даній технології використання приладу не представляє загрози для людини, рослин і тварин.

Рециркулятор безпечний в експлуатації завдяки відсутності виступаючих і гострих частин. У комплектації вироби може бути передбачений кабель і адаптер електроживлення.

Призначення бактерицидного рециркулятора

Ультрафіолетовий рециркулятор призначений для знезараження повітря приміщень з метою захисту життя і здоров'я людей від небезпечних інфекцій.

Застосування приладу сприяє поліпшенню обмінних процесів і стану імунної системи.

ОБРОБКА ПРИМІЩЕНЬ

Дезінфекція приміщень громадського призначення служить запорукою виключення ризику зараження повітряно-крапельним шляхом в місцях великого скупчення людей. Рециркулятор можна застосовувати на промислових підприємствах, в поліклініках і лікарнях, навчальних закладах і дитячих садах, перукарень, житлових будинках і квартирах.

КВАРЦУВАННЯ ШКІРИ ТА СЛИЗОВИХ

Рециркулятор бактерицидний Аерекс застосовується в якості фізіотерапевтичні кошти при дерматологічних, дихальних, нервових патологіях і гіповітаміноз. Промені лампи низького тиску руйнують хвороботворні мікроби на рівні ДНК.

ВИКОРИСТАННЯ В МЕДИЧНИХ УСТАНОВАХ

УФ-кварцевателі для медичних цілей в процесі дезінфекції приміщень виділяє озон, що знищує всі види патогенних мікроорганізмів. Перед включенням таких пристроїв необхідно ретельно обробити всі поверхні. Ультрафіолетовий рециркулятор Аерекс дозволяє повноцінно дотримуватися вимог гігієни повітря приміщень для перев'язки, вакцинації та оперативних втручань.

ВИКОРИСТАННЯ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Рециркулятор ультрафіолетовий для домашнього використання більш доступний в ціні і не виділяє озон, високі концентрації якого токсичні для тварин і людини. Щоб підібрати оптимальний прилад для побутових цілей, рекомендується проконсультуватися з лікарем, який вкаже тривалість курсу, оптимальний час кожного сеансу і необхідну потужність.

Рециркулятор може кріпитися на стіну або бути навісним. Потужність пристрою залежить від габаритів кімнати. Для приміщення в 15-20 кв. м буде достатньо лампи в 15 Вт, а при 40 кв. м, потужності буде недостатньо, знадобиться джерело випромінювання на 36 Вт.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами