Урологічний пластир Prostatic Navel Plasters

Урологічний пластир Prostatic Navel Plasters

Продавець:Btflshp

4.8/5  ( 39 оцінок )

35

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Урологічний пластир Prostatic Navel Plasters

Незалежно від віку, будь-який чоловік хоче зберегти своє «друге серце» і продовжити термін його служби на максимальний термін. Саме тому, поява навіть початкових ознак нездужання сприймаються ним як серйозне життєве нещастя.

Звичайно ж, мало приємного, коли необхідно бігати кілька разів "по маленькому" і ще при цьому і напружуватися, для того щоб повністю звільнити свій сечовий міхур, і в теж час цей процес може супроводжуватися неприємними відчуттями, включаючи больові.

Але це тільки пів справи. Справжні проблеми починаються, коли чоловік починає відчувати, що з'явилися зміни в чоловічій силі і явно не в кращу сторону. І тоді, починається повсюдна боротьба з порушенням і в хід запускаються різноманітні препарати, до яких може дотягнутися чоловік що, звичайно ж, не призводить до вирішення проблеми, а викликає лише короткострокове покращення ситуації і на незначний час повертає чоловікові упевненість у власних силах.

Однак, в якийсь момент приходить усвідомлення того, що ситуація стає безнадійною, а стан критичним. Але навіть у такому випадку є надія, що урогенітальний пластир Prostatic Navel Plasters допоможе полегшити ваші неприємності. Дія пластиру спрямоване не тільки на тимчасове зменшення з'явилися симптомів, але і на зняття причин, що їх викликали. По-іншому можна сказати, що цей продукт працює безпосередньо з причиною самого нездужання, а не її наслідком.

Розробниками цього унікального продукту був узятий за основу досвід багатьох поколінь лікарів китайської медицини, які здавна вміли успішно полегшувати порушення в роботі чоловічої сфери завдяки повсюдному використанню цілющих трав.

Чоловічий урологічний пластир ― це цілком природний продукт, що володіє високими показниками ефективності та безпеки. Безпека даного пластиру підтверджується його відповідність міжнародному стандарту GMP ― що є свідченням рівня якості продукту.

Натуральні трави, що входять до складу пластиру для чоловіків дозволили створити унікальний продукт, що володіє наступними ефектами:

  • Протизапальний досягається завдяки салфору красильному, кориці та азіатському подорожнику.
  • Протинабряковий – завдяки наявності таких компонентів як ряст сумнівна, сафлор фарбувальний, подорожник азіатський, самоцвіт двозубою і гирчевник впливає на посилення виділяє функції нирок і усунення набряклості простати.
  • Знеболюючий – цей результат досягається завдяки грамотно підібраному поєднанню трав входять до складу даного продукту.
  • Протимікробний і протираковий – кориця в складі пластиру бореться з бактеріями, перешкоджаючи появі онкологічних утворень простати.

Чоловічий урологічний пластир прискорює кровообіг, а також позитивно впливає на різного роду застої в області малого тазу. Це стало можливо, завдяки борнейской камфори, яка бореться з тромбами, і знижує можливість їх повторного освіти. А наявність подорожника азіатського знижує вміст холестеринових бляшок в кровоносній системі і профілактує поява атеросклерозов в т. ч. на стінках судин органів чоловіки відповідають за продовження роду.

При застосуванні урологічного пластиру можливо ви помітите що:

  • відвідування туалету в нічний час стали рідкісними або зникли взагалі;
  • зникли болі при спорожненні сечового міхура і збільшився обсяг сечі після відвідування туалету;
  • неприємні больові відчуття в мошонки і промежини перестали виявлятися;
  • пройшли болі в поперековому відділі;
  • зникла набряклість під очима, особливо це видно після сну, вранці;
  • відбулося повне відновлення чоловічої сили і, як наслідок, підвищення активності.

Слід зазначити, що урологічний цілюще пластир, сприяє поліпшенню кровообігу в області малого тазу, як у чоловіків, так і у жінок, що важливо, так як, у жінок порушення кровотоку призводить до утворення неприємних запальних процесів жіночої дітородній системі, а також у нирках і сечовому міхурі.

До уваги вище викладене, використання пластиру, в цілях профілактики буде не зайвим для кожного. Найкраще урогенітальні пластирі допомагають при:

  • Нефриті;
  • Ниркової недостатності;
  • Простатитах, виражених як в гострих формах, так і хронічних;
  • При аденомі передміхурової залози;
  • При будь-яких захворюваннях нирок мають запальних характер, сечовивідних шляхів і сечового міхура;
  • Інтимних дисфункціях.

Пластир Prostatic Navel Plasters дуже простий у використанні і його застосування не займе у Вас багато часу:

Він клеїться на заздалегідь вимиту і суху шкіру в ділянці пупка (у разі необхідності місце нанесення потрібно поголити).

  1. Носити протягом 3х діб.
  2. Після закінчення цього часу зняти пластир, а шкіру промити водою комфортної температури.
  3. Після 24 годин накласти новий пластир на те ж місце.
  4. Категорично не рекомендується мочити пластир під час використання.
  5. Мінімальний курс – п'ять пластирів. Для отримання максимального ефекту рекомендовано 10-15шт.

НЕ є лікарським препаратом.

Коротка довідка:

З точки зору традиційної китайської медицини пупок людини, споконвіку вважався центром, який об'єднує енергетичні канали людини, по-іншому їх називають ще меридіани.

Активні компоненти, що входять до складу продукту, проникають через кров в організм людини через пуп і поширюються на всі системи організму, виробляючи неминуче цілюща і профілактичну дію.

Урологический пластырь не имеет противопоказаний, кроме возможной аллергии на растительные компоненты в нем содержащиеся, или при наличии явных ран открытого характера в области пупка.

Не рекомендуется в течении всего периода использования пластыря употреблять любые виды алкогольных напитков, и пищу острого и соленого вкуса.

Систематическое, применение урологического китайского пластыря поможет профилактировать такие нарушения как простатит у мужчин, и позволит каждому из них ощущать себя полноценным и здоровым в любом возрасте даже за 50, 60, и 70 лет и более!

___________________________________________________________________________________
Дисклеймер: "Результат індивідуальний і залежить від особистих особливостей організму".

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами