Сумка для апарату дарсонваль Корона

Сумка для апарату дарсонваль Корона

Продавець:Med Hub company

4.7/5  ( 1164 оцінок )

150

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сумка для компактного і зручного зберігання апарату Дарсонваль Корона. Сумка виконана з щільного, зносостійкого матеріалу і закривається на блискавку. Передбачена ручка для зручного перенесення. Усередині сумки містке відділення з роздільником для зберігання генератора і трансформатора. А також передбачено кріплення з щільної прошитої гумки для електродів. Розміри сумки: Ширина - 18 см; Глибина - 16 см; Висота - 9 див. Дарсонваль – незамінний прилад в косметологічному кабінеті і використовується для лікування вугрового висипу, жирної себорейної шкіри, розацеа, випадіння волосся, після всіх видів чисток та інших процедур. Коронний розряд, що виникає при роботі приладу, надає бактерицидну дію на шкіру, посилює мікроциркуляцію в шкірі, живлення і оксигенацію тканин. Завдяки широкому переліку показань і компактним розмірам, дарсонваль Корона може використовуватися в домашніх умовах для догляду за шкірою, для зміцнення і поліпшення росту волосся, профілактики та лікування респіраторних, шкірних та інших захворювань.

Характеристики

Комплектація
  • Сумка для аппарата дарсонваль Корона
Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами