Опромінювач озоновий - кварцова лампа бактерицидна RADO 3 LT-UV-03 smart 38W для стерилізації та дезінфекції з функцією радара

Опромінювач озоновий - кварцова лампа бактерицидна RADO 3 LT-UV-03 smart 38W для стерилізації та дезінфекції з функцією радара

Продавець:G-TREND

4.9/5  ( 39 оцінок )

Немає в наявності

2 400

1 972

1

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кварцова бактерицидна лампа RADO 3 Smart - це нова допрацьована і вдосконалена версія відмінно зарекомендувала себе лінійки ламп RADO UV LAMP.


У цій кварцової лампи інженерам компанії вдалося втілити всі найкращі технічні рішення попередніх версій ламп, також змінився і зовнішній вигляд, платформа лампи стала більш масивна і стійка, з'явився полірований пластик високої якості, саму лампу оберігає металева консоль, також зручно братися за консоль при перенесенні лампи.


Особливістю моделі RADO 3 Smart є те, що в ній присутня функція radar, яка відключає пристрій, якщо в приміщення потрапляють люди або тварини.


Дана модель кварцової лампи завдяки своїй потужності 38 Вт пригнічує і знищує з результатом 99,9 % мікробів і різного роду вірусні інфекції. Згідно з дослідженнями прилади, у яких потужність менше 30 Вт вважаються малоефективними.


Відмінність кварцової лампи Радо 3 від інших ламп полягає в тому, що дана лампа має подвійний позитивний ефект, санітарна обробка приміщень ведеться з застосуванням озону і ультрафіолету .


Озон знищує патогенну мікрофлору і неприємні запахи. Він дезінфікує повітряне середовище і контактні поверхні (ручки, двері), руйнує віруси, знищує мікроби і бактерії, очищає повітря в приміщенні майже на 100 % ( ще його називають последождевой запах).


Ультрафіолет зупиняє розвиток, розмноження і викликає загибель мікробних клітин. Довжина хвилі 254 - 257 Нм згубно впливає на молекулярну структуру мікроорганізмів - мікробів, бактерій і вірусів, таким чином вбиваючи їх шляхом надання руйнівної дії на їх ДНК.


Кварцова лампа RADO 3 smart є лампою відкритого типу - УФ промені вільно поширюються по всьому оброблюваного приміщення. Це самий ефективний метод знезараження приміщень.



Інструкція по застосуванню:


Для включення лампи, потрібно підключити шнур в розетку, на самій лампі загориться кнопка керування режимами роботи лампи.
Одне натискання на кнопку - 15 хв роботи, два натискання - 30 хвилин роботи, три натискання - 60 хвилин роботи лампи.

Коли Ви виберете режим роботи лампи, натисніть на кнопку включення і покиньте оброблюваний приміщення , лампа надалі все зробить сама , вона просканує приміщення і через час вона включитися і згідно заданої програмі сама вимкнеться.


Як працює функція Radar?


В період обробки приміщення всі живі організми повинні покинути приміщення, так як озон у великих концентраціях шкідливий. Якщо в період роботи лампи хтось випадково зайшов в оброблюваний приміщення, лампа сама вимкнеться, а після того як об'єкт покине оброблювану зону, лампа сама включиться.


Відстань до працюючої лампи повинно бути не менше 8 метрів, при цьому слід розуміти, що якщо Ви або якийсь живий об'єкт знаходиться в кімнаті за перегородкою і відстань до лампи менше 8 метрів, лампа не включитися, промені сканера пробивають легкі перегородки.


Як відключити функцію Radar ?

Іноді щоб провести сан обробку маленьких приміщень потрібно вимкнути функцію Radar, це робиться наступним способом, натискаєте на кнопку включення і утримуєте її в натиснутому приміщенні 6 секунд до того моменту, поки лампа не видасть характерний зумер, всі радар відключений, але в такому положенні часовий режим роботи лампи буде становити 60 хвилин. Після обробки в режимі 60 хвилин, лампа сама знову включає функцію Radar.


Після обробки приміщення, обов'язково треба провітрити приміщення не менше 20 хвилин, адже після обробки гине велика кількість у мікробів, людське око не здатне їх побачити, а від них треба терміново позбуватися. Також в приміщенні буде стояти запах озону, що у великих концентраціях шкідливо для живих організмів.



Характеристики приладу :

  • Потужність 38 Вт,
  • довжина хвилі 253,7 Нм,
  • термін служби кварцової трубки не менше 5000 годин,
  • площа одноразової обробки - 40 кв. м.,
  • довжина шнура 1,5 метра,
  • вага 550 грам,
  • розмір картонної коробки - 19,5 х 19,5 х 42,8 см


Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами