Безозоновая бактерицидна кварцова лампа RADO UVC 38W для стерилізації та дезінфекції з пультом ДУ

Безозоновая бактерицидна кварцова лампа RADO UVC 38W для стерилізації та дезінфекції з пультом ДУ

Продавець:G-TREND

4.9/5  ( 39 оцінок )

Немає в наявності

2 240

1 569

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бактерицидна кварцова лампа RADO UVC 38W без виділення озону, є довгоочікуваною моделлю серії ламп RADO.


Кварцові лампи RADO зарекомендували себе як високоефективні та надійні прилади в боротьбі з вірусами та інфекціями . У моделі RADO UVC потужні технічні показники ефективності роботи ( знак UVS міжнародний знак який підтверджує дезінфікуючі властивості і гарантує якість лампи RADO ) , інженери цієї компанії домоглися високих показників ККД, що становить 99,9 % при обробці приміщень. Відмінність цієї лампи від більш дорогих моделей RADO є те, що дана лампа в процесі експлуатації не виділяє газ озон, а також в ній використовується пластик, в іншому ця лампа відповідає всім технічним критеріям більш дорогих моделей кварцових бактерицидних ламп RADO.


Лампа RADO UVC призначена для знезараження повітря в приміщеннях, боротьбою з вірусами і алергенами, усунення бактерій, грибків і цвілі з різних поверхонь. Пристрій виконаний у лаконічному сучасному дизайні і має корпус чорного кольору. Дана модель може застосовуватися в житлових і офісних приміщеннях, у сфері торгівлі, громадського харчування та охорони здоров'я.


Споживана потужність лампи становить 38 W, що є оптимальним і ефективним в цій області. застосування.


У кварцових безозоновых лампах RADO UVC використовуються лише перевірені кварцові лампи на предмет дезінфікуючих властивостей.



Чому дана лампа називається безозоновой ?

Безозоновая, вона ж бактерицидна лампа проводитися з особливого увиолевого скла, яке не пропускає випромінювання з довжиною хвилі 254 нм і відсікає озонизирующий повітря спектр 185 нм, а у ламп з озоном присутні два спектру.


Пристрій експлуатується при установці на будь-які рівні поверхні, висота установки значення не має, не потрібні будь-яких кріплень, основу приладу зроблено з дуже стійкого пластику . Портативність виробу дозволяє його легко переносити в різні оброблювані приміщення і домогтися кутів розсіювання променів до 360 градусів. Рекомендована площа дезінфекції до 40 кв. м.


В ультрафіолетовій бактерицидної лампи RADO UVC довжина хвилі становить 253,7 н. м. Дана величина вважається найкращою для ефективного знищення бактерій , цвілі , вірусів , формальдегідів і різних алергенів .


Слід пам'ятати, що світло випромінюється кварцовою лампою шкідливий для людської шкіри і очей . При проведенні дезінфекції в оброблюваному приміщенні не повинні перебувати люди , тварини і живі рослини.


Для управління кварцовою лампою використовується радіохвильовий дистанційний пульт, за допомогою якого можна включати і програмувати даний прилад.



Стильні , високоефективні моделі RADO особливо затребувані в період епідемій та інших вірусних інфекцій, коли йде загострення, особливо в осінньо - зимовий період.


Дезінфекцію рекомендується проводити щодня. Для профілактичного знезараження кварцову обробку достатньо проводити 1 - 2 рази на тиждень. При боротьбі з грибками, цвіллю і зростанням суперечка, проблемне приміщення рекомендується опромінювати з періодичністю раз на 3 дні протягом місяця .

З метою обробки поверхонь, після перебування інфікованих людей або брудних тварин, рекомендується включати лампу, як можна швидше , після того як вони покинути приміщення.

Середня тривалість роботи лампи для досягнення необхідного ефекту - 30 хв в кожному приміщенні.

Дуже ВАЖЛИВО після обробки приміщення необхідно провітрити дане приміщення 10 - 15 хв.


Комплектація:

  • Корпус світильника в розібраному стані ( 4 деталі ),
  • УФ лампа,
  • пульт дистанційного керування без елементів живлення,
  • інструкція,
  • упаковка.

Характеристики

Особливості
  • Без озону
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами