Кмину плоди Arbor Vitae 50 г

Кмину плоди Arbor Vitae 50 г

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 30 оцінок )

45

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кмину плоди Arbor Vitae Коробка 50 г

Склад: кмину плоди – 100 %

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для покращення травлення та вітрогінної дії при метеоризмі, атонії кишечнику, хронічних холециститах, колітах.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування

Рекомендовано вживати: 1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температури протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл Перед вживанням настій збовтати.

Приймати у теплому вигляді дітям віком 12-14 років – по ¼ склянки, дорослим та дітям віком від 14 років по 1/3 - ½ склянки 2-3 рази на добу за 15-20 хвилин до їди, з метою вітрогінної дії приймати після їди. Діти віком до 12 років за рекомендацією лікаря залежно від віку – від 1 столової ложки до ¼ склянки, 2-3 рази на день, за 20 хвилин до їди, з метою вітрогінної дії приймати після їди.

Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: не рекомендується вагітним, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 12 років.

Умови зберігання та строк придатності: зберігати в упаковці виробника за температури від 2 0С до 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %, строк придатності – 24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Пакування: по 50 г у пачках з внутрішнім пакетом.

Не є лікарським засобом

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами