Чебрецю трава Arbor Vitae 50 г

Чебрецю трава Arbor Vitae 50 г

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 30 оцінок )

38

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чебрецю звичайного трава Arbor Vitae Коробка 50 г

Склад: трава чебрецю подрібнена – 100 %

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована з метою відхаркувальної, антибактеріальної, спазмолітичної, заспокійливої дії при захворюваннях дихальних шляхів; для стимуляції виділення шлункового соку при шлунково-кишкових захворюваннях, що супроводжуються секреторною недостатністю шлунка, атонією або спазмами кишечнику та метеоризмом.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування

Рекомендовано вживати: 1 столову ложку трави помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температури протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл Приготувань водний настій можна зберігати у холодильнику (при температури 2-8 °С) не більше 2 діб. Перед вживанням настій рекомендується збовтати. Дорослі приймають у теплому вигляді по ¼ склянки 3-4 рази на день за 15-20 хвилин до їди. Діти віком 4-5 років приймають у теплому вигляді по 1 десертній ложці, 5-7 років – по 1 столовий ложці, 7-12 років – по 2 столові ложки, 12-14 років - ¼ склянки, віком від 14 років – по 1/3 склянки 3-4 рази на добу за 15-20 хвилин до їди.

Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 4 років, при тяжких захворюваннях печінки та нирок, серцевій декомпенсації.

Умови зберігання та строк придатності: зберігати в упаковці виробника за температури від 2 0С до 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %, строк придатності – 24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Пакування: по 50 г у пачках з внутрішнім пакетом.

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами