Мучниці листя Arbor Vitae 50 г

Мучниці листя Arbor Vitae 50 г

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 30 оцінок )

50

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Arbor Vitae Мучниці листя Коробка 50 г

Склад: листя мучниці подрібнені – 100 %

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка сприяє нормалізації функціонального стану сечовивідної системи. Має сечогінні та антисептичні властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування

Рекомендовано вживати: 1 столову ложку листя помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 30 хвилин, після чого негайно процідити, залишок віджати до процідженого відвару. Об'єм відвару довести кип'яченою водою до 200 мл Дорослим та дітям віком від 16 років приймати у теплому вигляді по 1 столовий ложці 5-6 разів на добу через 40 хвилин після їди. Для дітей відвар готувати з розрахунку 1 чайна ложка листя на 100 мл води. Дітям застосовувати відвар 4 рази на добу через 40 хвилин після їди: дітям віком 5-7 років – по 1 чайній ложці; віком 7-12 років – по 1 десертній ложці; віком 12-16 років – по 2 десертні ложки. Перед прийомом відвар збовтати.

Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: не рекомендується вагітним та у період годування груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 5 років.

Умови зберігання та строк придатності: зберігати в упаковці виробника за температури від 2 0С до 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %, строк придатності – 24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Пакування: по 50 г у пачках з внутрішнім пакетом.

Не є лікарським засобом

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами