Гірчичний порошок Arbor Vitae 200 г

Гірчичний порошок Arbor Vitae 200 г

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 30 оцінок )

30

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гірчичний Порошок Arbor Vitae 200 г

Склад: гірчичний порошок 100%.

Спосібі застосування: гірчічна ванна, обгортання, маски, аплікації. Після використання засобу як маски для волосся, відмічається посилення та швидкий його ріст, укріплення цибулин, нормалізації жирності шкіри голови, лікування лупи. Маски для обличчя забезпечать рівний, матовий та здоровий колір шкіри, нормалізують баланс та сприяють еластичності. Гірчичні ванни допомагають зняти біль при ревматизмі, запалення в м язах, в суглобах, сприяють профілактиці та лікуванню дерматологічних захворювань, таких як псоріаз та нейродерміти. Прийняти таку ванну треба після переохолодження для попередження вірусних та інфекційних захворювань. Обгортання допоможуть зняти болі різного ґенезу та різніх частин тіла.

Рекомендовано використовувати: при хронічних та гострих бронхітах, гострих респіраторних захворюваннях, вірусних захворюваннях, грипі, радикуліті, для покращення стану шкіри, для укріплення волосяних фолікулів, від лупи. Можливі індивідуальні реакції на засіб, необхідно проконсультуватись з дерматологом чи терапевтом.

Умови зберігання: згідно опису на пачці. Вага: 200 р.

 

 

]]>

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами