Чистотіл Алтайський Arbor Vitae 1,5 мл

Чистотіл Алтайський Arbor Vitae 1,5 мл

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 39 оцінок )

35

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чистотіл Алтайський Arbor Vitae 1,5 мл

Склад: дистильована вода, гідрокарбонат натрію, хлорид натрію, гідроокис натрію.

Рекомен-дованих як косметичний засіб для видалення бородавок, натоптишів, сухих мозолів і папілом, не провокує появу нових. Дефекти шкіри усуваються практично безслідно.

Спосіб застосування: Перед початком процедури визначити дефект шкіри (бородавка, натоптиш, суха мозоль або папілома). Рясно змастити навколо нього дитячим кремом, потім нанести одну краплю засобу на бородавку, натоптиш, сухий мозоль або папілом, і дати вбратися до повного висихання. Не допускати розтікання і втирання рідини!

Бородавка: наносити по 1 краплі в день протягом 3 днів. Натоптиші і мозолі: наносити по 1 краплі в день протягом 5 - 8 днів. Папілома: наносити по 1 краплі в день протягом 2 - 3 днів. При використанні відчувається легке печіння. Застосовувати цей засіб до появи на поверхні оброблюваного місця чорних крапок, це буде свідчити про початок процесу відмирання дефекту, який без Вашої подальшої участі завершитися через 5 - 7 днів.

Протипоказання: вагітним жінкам, які годують груддю; дітям до 4 років; при наявних родимках та пошкодженнях шкіри біля наросту, при одночасному видаленні більше 5 наростів. Необхідно порадитися з відповідним фахівцем перед використанням препарату, а також ретельно вивчити інструкцію до препарату.

Особливі вказівки: не використовувати при пошкодженій цілісності шкіри. Не застосовувати засіб для догляду за шкірою обличчя. Не допускати попадання рідини на здорові ділянки і слизові оболонки. При попаданні рідини на здорову шкіру рекомендовано промивання ураженої ділянки під проточною водою протягом 10 - 15 хвилин. Родимки не виводити! Зберігати герметично закритим в недоступному для дітей місці!

Умови зберігання: Зберігати за температури від -5"С до -25"С в захищеному від світла місці.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами