Бактерицидна лампа OSRAM HNS 30W G13

Код:  295073903
Габарити (ВхШхГ)
  • 895 х 26мм см

Бактерицидна лампа OSRAM HNS 30W G13

Код:  295073903

Є в наявності

490

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лампа OSRAM PURITEC HNS 30W G13

Ультрафіолетова люмінесцентна лампа OSRAM PURITEC HNS 30W G13 технічно є ртутної газорозрядною лампою низького тиску виготовленої в трубчастій колбі з увиолевого скла.

Серія ламп OSRAM PURITEC випускається в широкому діапазоні потужностей, розмірів і цоколів, що дозволяє підібрати лампу для будь-якого пристрою і сфери застосування. Лампи OSRAM PURITEC широко використовується для дезінфекції повітря, води, поверхонь як альтернативу хімічним засобам знезараження. Враховуючи високу технологічність ламп, жорсткі вимоги, що пред'являються до джерел УФ - випромінювання і культуру виробництва компанії OSRAM, лампи є взаємозамінними з продукцією конкурентів і використовуються як джерела УФ - випромінювання багатьма виробниками відповідних приладів і пристроїв.

Характеристики лампи:

Тип лампи двухцокольная, трубчаста колба з увиолевого скла

Тип цоколя G13

Потужність 30 Вт

Довжина 895 мм

Діаметр 26 мм

Ресурс лампи складає 9000 годин

Номинирующая довжина хвилі УФ - випромінювання 253.7 нм

Безозоновая OFR

Кількість в упаковці 25 шт.


Лампи OSRAM PURITEC HNS 30W G13 застосовуються

- В медицині, фармацевтичній та харчовій промисловості для постійної дезінфекції приміщень і робочих поверхонь прямим УФ - випромінюванням. Цей спосіб знезараження набирає все більшу популярність, оскільки не передбачає використання хімікатів, тобто є набагато більш екологічним і дружнім для оточуючих. Важливою особливістю ламп серії PURITEC HNS є безозоновая конструкція (OFR). Це дозволяє використовувати лампи в присутності людей без провітрювання (що є обов'язковим для кварцових ламп, т. к. при їх роботи утворюється озон в концентрації небезпечними для живих істот). Ці лампи використовуються в бактерицидних облучателях і рециркуляторах відповідної потужності і конструкції, таких як Аэрэкс, ORBB, ОРБ «Фіолет» та інших, виробляються групою компаній Заповіт, компаніями «Віола Медтехніка», BactoSfera, ТехМедСервис (Україна) та іншими українськими і зарубіжними виробниками. Тобто, лампу серії PURITEC HNS можна використовувати з будь-яким сумісним пристроєм.

- У сфері водоочистки. Цей напрямок є найбільш швидко прогресуючим, оскільки є набагато більш ефективним та екологічним, ніж усім нам звичне хлорування. Очищення води УФ - випромінюванням є фізичною, а не хімічним методом, що виключає такі побічні ефекти останнього, як запах. Застосовуються і в побутових водоочисниках (як окремо, так і в комплексі з механічними фільтрами), громадських місцях, плавальних басейнах, мобільних водоочисних станціях. Очищення води за допомогою УФ - випромінювання стає новою технологією, що входить в побут на наших очах.

- Для очищення повітря. Т. к. УФ - С випромінювання згубно впливає на бактерії, віруси і грибкові спори, застосування ламп серії PURITEC HNS дуже ефективно в місцях масового скупчення людей: лікарнях, дитячих садках, навчальних закладах, офісних комплексах і т. д. Оскільки немає протипоказань для постійного застосування ламп цієї серії в присутності людей, вони є прекрасним інструментом для профілактики епідемій.

Особливості ультрафіолетових люмінесцентних ламп OSRAM PURITEC HNS

Лампи OSRAM PURITEC HNS ефективні там, де використовується випромінювання в спектрі УФ-С.

Остерігайтеся підробок, які, на жаль, не рідкість на ринку України. І фактор ціни (дорожче - краще), в даному випадку не спрацьовує.


Техніка безпеки при роботі з лампами OSRAM PURITEC HNS

Вплив прямого випромінювання може викликати опіки шкіри і кон'юнктивіт. Тому використання ламп OSRAM PURITEC HNS обов'язково в спеціально розроблених для цих цілей пристроях.

* Згідно з ЗУ "ПРО захист прав споживачів" цей виріб належної якості не підлягає поверненню і обміну.

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Особливості
  • Тип цоколя G13 Мощность 30 Вт Длина 895 мм Диаметр 26 мм Ресурс лампы составляет 9000 часов Безозоновая OFR Количество в упаковке 25 шт.
Габарити (ВхШхГ)
  • 895 х 26мм см
Вага
  • 0,1 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами