Пікфлоуметр Gima для вимірювання пікової швидкості видиху 60-800 л/хв (mpm_00456)

Код:  301641038

Пікфлоуметр Gima для вимірювання пікової швидкості видиху 60-800 л/хв (mpm_00456)

Код:  301641038

Немає в наявності

1 112

1 034

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пікфлоуметр GIMA для вимірювання пікової швидкості видиху, 60-800 л/хв, США

Пікфлоуметр – індивідуальний пристрій для самоконтролю при бронхіальній астмі. Дозволяє контролювати правильність лікування, знижує потребу у частих консультаціях лікаря, попереджає пацієнта про погіршення стану раніше, ніж він це відчує, та необхідність скоригувати лікування. Пікфлоуметр вимірює максимальну швидкість видиху (пікова швидкість видиху ПСВ). Щоранку перед прийомом ліків видихніть три рази на пікфлоуметр і запишіть найкращий показник у щоденник. Повторіть це ввечері. Якщо коливання у показаннях пікофлоуметрії становлять не більше 15%, значить, Ваша астма під контролем і можна обговорити з лікарем зниження доз інгаляційних препаратів (під контролем пікфлоуметрії). Якщо пікфлоуметрія погіршується, слід вдатися до рекомендацій лікаря, які розраховані на цей випадок.

Особливості:

Межі значень: 60-800 л/хв

Точність: менше +/- 5% або 10 л/хв

Можливості: Дія пікфлоуметрів ґрунтується на оцінці пікової швидкості видиху (ПСВ, піковий експіраторний потік, PEF). Пікфлоуметри використовуються як у стаціонарах та поліклініках, так і персонально пацієнтами для самостійного контролю тяжкості перебігу бронхіальної астми. Метод моніторування ПСВ може використовуватися як при амбулаторному лікуванні, так і в клінічних умовах для оптимізації лікування хворих на бронхіальну астму, а також самостійно пацієнтами для самоконтролю та виконання плану лікування.

Важливо пам'ятати Значення пікового потоку залежить від зусилля пацієнта Немає певного віку, з якого дитина може починати користуватися пікфлоуметром. Деякі діти здатні користуватися ним у 4 роки, а деякі після 5 або 6 років.

Техніка виконання Обнулення Необхідно тримати прилад горизонтально Зробити глибокий вдих Щільно обхопити загубник губами Зробити максимально сильний і швидкий видих Оцінити отримані результати пікового потоку може ввести в оману. Тому вимірювання проводяться щонайменше тричі з невеликими перервами. Потім фіксується найкращий результат. Ведення щоденника самоконтролю і реєстрація значень пікового потоку двічі на день допоможе об'єктивно оцінити стан пацієнта і правильно скоригувати терапію, що проводиться. У пацієнтів із хронічним перебігом бронхіальної астми денна мінливість PEF становить до 8% у звичайних пацієнтів та до 15% у пацієнтів із тяжким перебігом хвороби. Це ключовий індикатор, що вказує на те, що лікування проводиться адекватно. Оцінюється діаграма, що вибудовується протягом кількох тижнів. Збільшення мінливості (поява "ранкових провалів") - ознака загострення астми.

Комплектація: Пікфлоуметр Інструкція застосування Картонна упаковка Загубник багаторазовий

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Сфера використання
Категорія приладу
Комплектація
  • Пикфлоуметр Инструкция по применению Картонная упаковка Загубник многоразовый
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами