Крем-бальзам «Заживін» 10 мл

Крем-бальзам «Заживін» 10 мл

Є в наявності

20

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

- сприяє швидкому загоєнню ран та виразок різного походження, застосовується як допоміжний засіб при ударах, термічних, хімічних та променевих опіках.

- має бактерицидну, антисептичну та загоювальну дію

- знижує інтенсивність перебігу запальних процесів

- усуває подразнення, лущення, пом'якшує та живить шкіру

- надає загальнозміцнюючу та омолоджуючу дію

- ефективний при розтріскуванні і обвітрюванні шкіри, ранах, дерматитах, екземі, нейродермітах, пролежнях, укусах комах.

Крем-бальзам «Заживін» містить муміє, алантоїн та комплекс екстрактів подорожника та ромашки. Основним компонентом крем-бальзаму «Заживін» є муміє, яке століттями допомагало людям і славилося своєю ранозагоювальною, болезаспокійливою та протизапальною дією.

Муміє є сильним біостимулятором, що посилює відновлювальні процеси у пошкоджених тканинах, а також антитоксичним та загальнозміцнюючим засобом. За хімічним складом муміє подібно до антибіотика міксину (С5Н6О3), містить також близько 26 мікроелементів, 10 оксидів металів, 6 амінокислот, стероїди, ряд вітамінів, фосфоліпіди, ефірні олії.

Склад: вазелін м'який, вазелінове масло, парафін косметичний, трицетеарет-4-фосфат, екстракт подорожника, екстракт ромашки, алантоїн, муміє, парфумерна композиція, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1, 3

10 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами