Крем для суглобів "Протизапальний" 100 мл

Крем для суглобів "Протизапальний" 100 мл

Є в наявності

39

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Крем для суглобів "Протизапальний" із золотим вусом та живокосом - це унікальна комбінація рослинних екстрактів та диметилсульфоксиду протизапальною та протинабряковою дії для активного життя ваших суглобів!

Рекомендований при комплексному лікуванні та профілактиці запальних захворювань суглобів, хребта, м'язів і зв'язок (артрити, остеоартрит, бурсит, остеохондроз, міалгії та ін.), при невралгії, ішіасі, люмбаго, радикуліті, спортивних та побутових ударах, розтяжках.

Властивості протизапального крему:

- має виражену протизапальну дію;

- має знеболюючий ефект

- покращує кровообіг;

- зменшує набряклість уражених тканин

- покращує рухливість суглобів

- нормалізує вироблення суглобової рідини;

- має ранозагоювальну та регенеруючу дію;

- виводить сольові відкладення із суглобів.

Екстракт золотого вуса (калізія запашна) містить флавоноїди, кверцетин, кемпферол та катехіни, завдяки яким надає виражену протизапальну, судинозміцнювальну, протинабрякову дію, покращує обмінні процеси в кістковій та хрящовій тканинах, розчиняє та виводить сольові.

Екстракт живокосту містить алантоїн, слизові та дубильні речовини, надає регенеруючу (прискорює відновлення тканин), знеболювальну, протизапальну, кровоспинну та обволікаючу дії.

Екстракт куркуми містить біофлавоноїди куркумін, завдяки якому має виражену протизапальну, антибактеріальну, протигрибкову, протипухлинну дію.

Диметилсульфоксид має місцеву протизапальну, аналгетичну та протимікробну дію. Проникає через шкіру та інші біологічні мембрани, підвищує їхню проникність для лікарських засобів - виконує роль провідника для активних компонентів крему.

Ефірна олія сосни містить кадини і борнілацетат, камфору, соляні кислоти, надає загальнозміцнюючу, антимікробну, протизапальну, болезаспокійливу, ранозагоювальну, кровоспинну дію, покращує кровообіг.

Склад: вода, екстракт золотого вуса, екстракт окопника, моностеарат гліцерину, вазелін, екстракт куркуми, церафіл-230, трицетеарет-4 фосфат, кукурудзяна олія, силіконова олія, ефірна олія сосни, карбопол, ТЕА, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія .

100 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами