Крем – бальзам «З Чагою» для ран 75 мл

Крем – бальзам «З Чагою» для ран 75 мл

Є в наявності

49

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

- має ранозагоювальну, антибактеріальну, протигрибкову дію, має позитивний вплив при лікуванні гнійничкових висипань

- є природним антибіотиком, що підвищує захисні сили організму.

- ефективний при посттравматичних рубцях, післяопераційних шрамах, ущільненнях різного характеру, видаляє сліди після юнацьких вугрів

- знімає свербіння та роздратування

З давніх-давен, люди використовували препарати   чаги   (народна назва гриба трутовика, що виростає на стовбурах старих беріз), при лікуванні доброякісних новоутворень шкіри, гнійничкових висипів, рожевих вугрів та інших захворювань шкіри. Дослідження показали, що в   чазі   міститься до 12,3% золи, у складі якої оксиди: кремнію, алюмінію, кальцію, магнію, натрію, калію, цинку, міді та марганцю. Крім того, у наростах чаги виявлено кислоти: щавлева, мурашина, оцтова, масляна, ванілінова. Всі основні біологічно активні речовини чаги, мають потужну антиоксидантну, протизапальну та знеболювальну дію.

Висока бактерицидна активність крем-бальзаму, що базується на синергетичній дії екстракту чаги, вітамінних комплексів, олій обліпихи та чайного дерева, та біологічно активних компонентів бджолиного воску. Механізм унікальної дії   крем-бальзаму з чогой   для ран, заснований на його здатності відновлювати захисні властивості пошкодженої шкіри та ініціювати регенераційні процеси.

Склад:   вода підготовлена, гліцерин, кукурудзяна олія, вазелінове масло, моностеарат гліцерину, вазелін, екстракт чаги, віск бджолиний, трицетеарет-4 фосфат, екстракт арніки, цетеариловий спирт, карбомер, Д-пантенол, триетаноламін, вітамінний комплекс, ПЕГ , парфумерна композиція, екстракти прополісу, алое, подорожника, ромашки, чистотілу, ефірна олія чайного дерева, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бром-2-нітропропан-1, 3-діол.

75 мл

75 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами