Крем-гель “CAPSICUM. Червоний перець» 75 мл

Крем-гель “CAPSICUM. Червоний перець» 75 мл

Є в наявності

70

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

- болезаспокійливий

- розігріваючий

- протизапальний

- розслаблюючий м'язи

- покращує мікроциркуляцію крові

«CAPSICUM ЧЕРВОНИЙ ПЕРЕЦ» розігріває , рекомендований до застосування при м'язових та суглобових болях, різних запальних захворюваннях, перед інтенсивними фізичними навантаженнями на організм. Дія крем-геля обумовлена компонентами, що здавна застосовуються у фармакології як розігрівальні та болезаспокійливі засоби.

Екстракт перцю стручкового має відволікаючу та знеболювальну дію (перш за все, за рахунок капсаїцину). При нанесенні препарату на шкіру проявляється теплоти. Перець дратує нервові закінчення, але не має прямої дії на капіляри. Вживання пекучого перцю сприяє виробленню ендорфінів, у результаті відбувається ослаблення болю і зниження стресу, також, пекучий перець, надаючи знеболюючий вплив. Завдяки стимуляторам рослинного походження, перець стручковий зменшує набряк та покращує мікроциркуляцію, знижує біль.

Олія ялиці - ефірна олія, до складу якої входить скипидар, борнеолові ефіри. Має місцеву дратівливу, відволікаючу (знеболювальну) та антисептичну дію. Відволікаюча дія пов'язана зі здатністю олії ялиці проникати через епідерміс і викликати в організмі рефлекторні зміни внаслідок подразнення рецепторів шкіри; Певну роль грає також визволення з організму біологічно активних речовин, зокрема гістаміну, який викликає розширення кровоносних судин, скорочення гладкої мускулатури. У народній медицині та лікувальній практиці ялицеве ефірне масло використовується при радикуліті, плекситі, інших захворюваннях периферичної нервової системи.

Метилнікотинат (похідне вітаміну PP) – має подразнюючу та судинорозширювальну дію, тим самим покращуючи мікроциркуляцію крові та надаючи зігрівальний ефект; посилює виведення токсинів та надлишкової рідини.

Склад: гліцерин, вазелінове масло, ізопропілміристат, цетеариловий спирт, цетеарет-20, силіконове масло, екстракт перцю стручкового, стабілімз QM, титану діоксид, триетаноламін, консервант, кремофор СО410, масло ялиці, метилнікотинат.

75 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами