Крем для тіла "ДІАБЕТРИЛІФ" 75 мл.

Крем для тіла "ДІАБЕТРИЛІФ" 75 мл.

Є в наявності

45

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Крем для тіла «ДІАБЕТРИЛІФ» рекомендовано:
- для відновлення потрісканої, шорсткої та сухої шкіри;
- для щоденного догляду за проблемними, вразливими ділянками шкіри з трофічними змінами різного генезу (стопи, лікті, коліна), наприклад, при цукровому діабеті (включаючи діабетичну стопу)
- для прискорення загоєння та епітелізації шкіри при мікропошкодженні, при подразненнях шкіри (наприклад, внаслідок радіотерапії, фототерапії або опромінення ультрафіолетовими променями)
- при кератодермії долонь та підошв, гіперкератозі шкіри (у тому числі натоптиші, мозолисті утворення, гіперкератичні форми мікозів)
Завдяки поживним компонентам, зволожуючим речовинам, природним протизапальним складовим крем для тіла «ДІАБЕТРИЛІФ» забезпечує інтенсивне зволоження та відновлення бар'єрної функції шкіри та є незамінним помічником у повсякденному догляді за дуже сухою, роздратованою шкірою.
Склад: вода, сечовина, кокосова олія, ізопропілміристат, цетеариловий спирт, моностеарат гліцерину, цетеарет-20, Д-пантенол, екстракт календули, екстракт прополісу, алантоїн, карбомер, триетаноламін, яблучна кислота, молочна кислота, отпара, 2-бром-2-нітропропан-1,3 діол.
Спосіб застосування: невелика кількість крему наносити на проблемну ділянку і втирати легкими масажними рухами кілька разів на день, приділяючи увагу ділянкам з сухою шкірою.
Запобіжні заходи: Не наносити на пошкоджену поверхню шкіри (відкриті рани) та при алергії на компоненти крему. За ознаками алергії на компоненти крему припинити застосування.
Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника при температурі від 5°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності до споживання: 24 місяці від дати виробництва.
Чи не є лікарським засобом.
75 мл.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами