Операційна лампа Maestro LED300M пересувна

Операційна лампа Maestro LED300M пересувна

Продавець:KLINIKER

87 750

78 975

Є в наявності

2

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Все більше операцій робиться лапароскопічно або з мінімальним проникненням. Тому і не завжди потрібна масивна надпотужна операційна лампа. Все частіше хірурги обирають більш компактні варіанти для невеликих операціних. Такий безтіньовий пересувний операційний світильник варто купити ортопедів, гінекологам, урологів, проктологам, косметологам.

На відміну від галогенних світильників, ця операційна лампа не нагрівається, має приємне природнє світло і служити в 10 разів довше, адже ресурс світлодіодів - 50 тисяч годин. Плафон компактний, повертається в 3D, має достатню потужність для проведення діагностики та малоінвазивних втручань.

Пересувний операційний світильник дозволяє переміщати його не тільки в межах кімнати, але і легко перевозити між кабінетами. Це не прив'язана язує персонал до конкретного приміщення, як у випадку зі стельовим безтіньовим світильником. Операційну можна швидко організувати там де потрібно.

Регулювання потужності здійснюється на панелі управляння. Всього є 10 ступенів яскравості. Поруч знаходиться кнопка включити-виключити. По центру плафона розташована знімна ручка для зміни положення світильника. Вона може стерилізуватися в автоклаві.

Такий безтіньовий світильник має надійну систему важелів, які дозволяють встановити плафон в будь-якому зручному положенні. Самовільно нічого не опускається і не піднімається - все надійно фіксується. Нижня платформа виконана з чавуну, що забезпечує високу стійкість. Каучукові колеса мають гальма.

Окремо варто сказати про джерела світла. У цьому медичному світильнику використано 24 супер ефективних світлодіоди від німецького виробника Osram. Вони мають високу яскравість і чудову передачу кольорів (Ra = 98). Температура світла - нейтрально білий відтінок 4500К.

Плафон світильника зібраний щільно, придатний для миття мокрою ганчіркою. Усередині нього немає небезпечної напруги - вся електроніка працює від напруги 24 вольта. Дана лампа сертифікована в Україні і Європі як безпечний і ефективний безтіньовий хірургічний світильник для операційної кімнати.

Характеристики

Колір
  • Білий
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами