Крем для суглобів Ilana Imosteon Имостеон 50 мл

Крем для суглобів Ilana Imosteon Имостеон 50 мл

Продавець:Ilana

4.7/5  ( 51 оцінок )

Є в наявності

170

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сьогодні засіб не має аналогів на ринку і стає все більш популярним серед лікарів і пацієнтів, які відзначають високу ефективність; швидкість дії; відсутність побічних ефектів і протипоказань; невисоку вартість від виробника, розраховану на масового покупця; позитивні відгуки від провідних експертів.








Очікувані результати


Регулярне застосування гелю для суглобів Imosteon гарантує користувачам отримання наступних терапевтичних ефектів: Усунення суглобових болів. Відновлення функцій зчленування. Регенерація і зміцнення хрящових тканинних структур. Купірування процесів запального характеру. Усунення набряклості, гіперемії. Відновлення рухової функції. Усунення симптомів, характерних для захворювань опорно-рухової системи. Надійна профілактика руйнування суглобових і хрящових тканинних структур. Усунення м'язових болів. Зміцнення зв'язок. Зниження ризиків отримання травматичних ушкоджень. Лікування та профілактика захворювань опорно-рухового апарату. Прискорене відновлення після перенесених операцій, травматичних пошкоджень. Нормалізація обмінних процесів в області суглобів. Поліпшення кровопостачання суглобів.



















Склад


До складу інноваційного продукту увійшли тільки натуральні, природні компоненти. Крім пантів, він містить:


Гінкго-білоба - характеризується наявністю знеболюючих і регенеруючих властивостей. Сприяє відновленню хрящових тканинних структур. Робить хрящі більш міцними, попереджаючи руйнування, дегенерацію, деформацію суглобів.


Насіння кінського каштана - швидко і ефективно блокують больовий синдром, проникаючи безпосередньо у вогнища ураження. Покращують процеси кровопостачання, кровообігу і мікроциркуляції в області зчленування. Перешкоджають процесів тромбоутворення в кровоносних судинах нижніх кінцівок.


Ефірне масло ментолу - потужний охолоджуючий компонент, що володіє місцево подразнюючу ефектом. Він відволікає від неприємних відчуттів, полегшує виведення токсичних компонентів і зайвої рідини.


Екстракт перцю стручкового - володіє потужними протизапальними, тонізуючі і знеболюючими властивостями. Сприяє зміцненню місцевого імунітету. Робить зв'язковий апарат більш міцним.


Кофеїн - тонізує, знімає набряклість, блокує синтез руйнують кісткову і хрящову тканину ферментів, а також знімає запалення. Очищений екстракт кавових зерен усуває печію, м'язові спазми, подразнення шкірних покривів і зупиняє вікові зміни завдяки вираженим антиоксидантним властивостям.


Цитраль – витяжка, отримана із цедри лимона. Має не тільки освіжаючий, охолоджуючим і дезинфікуючим ефектом, але і зміцнює тканини, підсилює вироблення гіалуронової кислоти, необхідної для синовіальної рідини.


Компоненти доповнюють і підсилюють дію один одного, хоча кожен сам по собі володіє унікальними лікувальними властивостями.



Застосування


Крем рівномірно розподіляти по ходу проблемної ділянки знизу вгору 2-3 рази в день.


Масажними рухами втирати до повного всмоктування.


Курс - 4-8 тижнів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами