Підставка для спини каркасна МРО04 (3.2 В)

1 відгук

Код:  325112596

Вікова група
Розмір
  • Універсальний

Підставка для спини каркасна МРО04 (3.2 В)

1 відгук

Код:  325112596

Продавець:Aba Smart

4.9/5  ( 78 оцінок )

133

Немає в наявності

47

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Підставка для спини каркасна МРО04.

Основний, часто самий головний «винуватець» болю в спині – це спосіб життя, що веде людина. У зоні ризику знаходяться практично всі люди, що мають сидячу роботу. Проблеми з хребтом, розвиток сколіозу у дітей, «втома» спини і постійні ниючі болі в попереку, усього цього можна уникнути використовуючи цю чудову подушку для спини!

Коректор поперекового відділу MP04, розроблений командою фахівців, які зробили все можливе для того, щоб Ваше життя була здоровою і насиченою.

Принцип роботи масажної насадки для попереку дуже простий: на будь-якому стільці, де Ви найчастіше сидите, встановлюється фігурна, масажна спинка, яка чітко підлаштовується під Ваше тіло, дозволяючи максимально розслабитися хребту. При цьому не тільки правильно фіксує поставу, але й м'яко коригує її за рахунок опуклості в потрібному місці. Закріплюється спеціальними ременями до стільця, що буде надійно утримувати його, не дозволяючи ковзати.

MP04 виробляє підтримку спини для офісного крісла.

Упор масажний буде сприяти виправленню «похибок», що з часом заробляється людиною при правильних, не зручних позах, не щадних навантажень на хребет. З ним Ви обов'язково забудете про проблеми і болях у спині, не гарній поставі, про розвиток хвороб, таких як остеохондроз, сколіоз.

Ні комплекція тіла, ні вік не перешкода для даного коректора, він підійде всім, від дорослого до дитини, відмінно справляючись зі своїм основним завданням – підтриманням здоров'я хребта.

Втома, стрес, головні болі, бувають показниками проблеми з хребетним відділом, з масажною накладкою для крісла, Ви зможете всього цього уникнути. Встановіть цю просту конструкцію на будь-стілець, крісло і відчуєте, як абсолютно всі відділи хребта приходять в «почуття». Подаруйте Вашій спині гнучкість і здоров'я з коректором спини!

Матеріал: Тканинна нейлонова сітка + металевий каркас.

 

 

Характеристики

Вікова група
Розмір
  • Універсальний
Матеріал
  • Нейлон
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Гейко
    Відгук від покупця. Продавець: Aba Smart

    Тільки отримав і встановив на крісло - відчуття бомба! Своїх грошей вартує однлзначно!

    Переваги:
    М'яко обхватує і підтримує поясницю
    Недоліки:
    Відсутні