Магнитный корректор осанки EMSON Power Magnetic, белый, размер XXL (KG-3265)

1 відгук

Код:  326059129

Розмір
  • XXL

Магнитный корректор осанки EMSON Power Magnetic, белый, размер XXL (KG-3265)

1 відгук

Код:  326059129

Продавець:BB-M@rket

4.8/5  ( 120 оцінок )

100

90

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Если у вас сидячая работа, проблемы с осанкой и боли в спине, вам поможет наш магнитный корректор осанки «Magnetic Posture Sport».
Благодаря 12 магнитам в задней части он снимает болезненные ощущения в спине а его специальная конструкция из специальных эластичных элементов служит исправлению сутулости и других проблем с осанкой.


Неправильная осанка – это не только эстетическая проблема. Ваши внутренние органы испытывают в этом случае дополнительное давление на них костей скелета. Это может порождать целый букет болезней внутренних органов, которые могут усиливаться, если не принять мер. Таким образом, правильная осанка поможет вам избавиться и от некоторых других болезней.

Наш коректор постави призначений як чоловікам, так жінок. Його можна носити під одягом. Бажано проконсультуватися з лікарем, якщо ви збираєтеся носити його протягом усього дня, оскільки магніти можуть знижувати артеріальний тиск.
 
Магнітна підтримка постави дозволяє коригувати положення хребетного стовпа та одночасно створює магнітне поле, яке активізує кровообіг та відновлює природний тонус м'язів. В результаті нормалізуються основні біологічні процеси і поступово йде причина болю.
 
Усередині пристрою розташовані кілька еластичних магнітів, які і надають цілеспрямовану дію на хребет та поперек. Незначна вага, мінімальна товщина та непомітність під одягом дозволяють носити підтримку постави практично постійно.
 
Ретельно продумана конструкція забезпечує максимальний комфорт, а сучасні еластичні матеріали відповідають усім медичним вимогам. Дизайн поясу робить його носіння зручним як для чоловіків, так і для жінок – пояс легко може носитися поверх бюстгальтера під одягом.
 
Зручні ремені та застібка-липучка дозволяють індивідуально коригувати розмір пояса. А можливість прання у разі забруднення та довговічність дії магнітів роблять пристрій універсальним та економним засобом для збереження здоров'я хребта та всього організму.
 
Вплив на організм:
Зменшує біль та набряки в області спини та хребта.
Активізує кровообіг.
Сприяє відновленню нормального тонусу м'язів.
Перешкоджає розвитку остеохондрозу.
Допомагає запобігти хворобам, пов'язаним із захворюваннями хребта.
Показання до застосування.
Комплексне лікування та профілактика остеохондрозу.
Тривала робота сидячи.
Профілактика захворювань хребта.
 
Спосіб застосування:
М'які лямки перекиньте через плече, якби ви одягали рюкзак; надягайте пояс магнітами до тіла. Акуратно натягніть ремені навколо талії та застебніть застібку-липучку. Скоригуйте та підганяйте по фігурі пояс, якщо це необхідно.
 
Комплектація:
коректор постави, інструкція.
Матеріал: магніт, нейлон.
 
Протипоказання: 1.
Наявність кардіостимулятора 2.
Вагітність
3. Індивідуальна магнітна несприйнятливість
 
Чи не є лікарським засобом.
 
Умови використання та зберігання: 
При забрудненні пояса рекомендується ручне прання у слабкому розчині миючого засобу, у разі потреби допустиме відбілювання. Просушування - у добре провітрюваному місці, бажано на відкритому повітрі.

 

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Застібка
Ступінь фіксації
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Свырыдюк
    Відгук від покупця. Продавець: BB-M@rket

    Фу г***о не берите

    Переваги:
    Нет
    Недоліки:
    Материал и пошивка изделия 1 из 10ти