Пластирі для виведення токсинів KINOKI

Пластирі для виведення токсинів KINOKI

Продавець:big-space

4.3/5  ( 591 оцінок )

132

92

Немає в наявності

7

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пластир для виведення токсинів KINOKI 10шт.

  Токсиновивідні пластирі KINOKI  

Головна Функція:

видаляє токсини через шкіру.


Основне призначення:

чищення крові та лімфи.
Пластир здійснює процес виведення токсинів та шлаків через підошви ніг,
надлишку води з організму, сприяє усуненню та попередженню різноманітних пухлин, а також бере участь у мікроциркуляції

Дії:
Виведення токсинів.
Поліпшення роботи нирок.
Поліпшення сну та зняття втоми.
Зняття болю та набряку ніг, поліпшення кровообігу та імунітету.
Розслаблення м'язів, видалення надлишку вологи.
Активізація обміну речовин.

Японські медики розробили спеціальний пластир «Кіноки» з дрібним турмаліновим порошком та додаванням специфічної високомолекулярної речовини спородерми, яка виділяє негативно заряджені іони, посилюючи інфрачервоне випромінювання турмаліну. Ефект цього пластиру перевершив усі очікування. Усього 10 сеансів забезпечують 100% очищення на клітинному рівні. Вирівнюється біополе. Спосіб застосування дуже простий: протягом 10 днів на ніч рефлекторну зону стопи (середина стопи) приклеїти пластир. Вранці результат очевидний: шлаки та солі, які вийдуть з організму за ніч, пофарбують пластир у коричнево-чорний колір. Залежно стану здоров'я, на курс лікування знадобиться 3 – 4 упаковки.

Очищуючі пластирі Kinoki (Кінокі) - це потужний і ефективний метод очищення організму від водонерозчинних токсинів. Водонерозчинні - це ті, які розчиняються тільки в жирах, і їх Ви не виведете жодними, навіть найкращими чаями, що очищають. Вони залишаються у нашому організмі, у крові та лімфі, створюючи сприятливе середовище для розмноження всіх видів паразитів, перешкоджають нормальному обміну речовин, тобто. є однією з основних причин зниження імунітету, хвороб та старіння.
Для виготовлення пластирів використовується ретельно відібраний сік дерев, вік яких становить понад 40 років. Крім того, у складі пластиру для виведення токсинів з організму також - екстракти понад 30 рослин, у тому числі перила, кора акантопанакса шипуватого, евкоммії в'язолистої, гуттуїнії серцелистої.
Кожен пластир Кінокі має відривну стрічку та йде в окремій упаковці. Пластир можна клеїти на ділянки, де відчувається біль, або на здорові ділянки тіла, щоб вивести звідти токсини. Для максимального ефекту пластир потрібно кріпити до ступні. Після того як пластир наклеюється, компоненти, що містяться, на основі соків дерев починають витягувати накопичені в організмі токсини, таким чином, досягається детоксикаційний ефект.

Комплект поставки: 1упаковка (10 шт)

Характеристики

Застосування
  • Ноги
Країна-виробник
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами