Пульсоксиметр 6-в-1 ProZone oExpert SMART (Bluetooth)

Код:  333750586

Пульсоксиметр 6-в-1 ProZone oExpert SMART (Bluetooth)

Код:  333750586

Немає в наявності

2 899

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр 6-в-1 ProZone oExpert SMART є найкращим напальним пульсоксиметром, застосування - домашнє, спортивне та медичне використання. Це професійний високоточний пульсоксиметр, який відповідає всім вимогам департаменту охорони здоров'я США (HHS).

Прилад може контролювати:

  1. Насичення гемоглобіну крові киснем (сатурація) - SPO2
  2. Серцевий ритм - PR
  3. Індекс перфузії - PI
  4. Частоту дихальних рухів - RR
  5. Вести контроль показників за допомогою діаграм
  6. Передавати дані щодо блютуз з'єднання

 Прилад обладнаний електронікою та діодно-сенсорним блоком професійного рівня. Саме це забезпечує рекордну чутливість приладу - холод, яскраве світло, тремтіння не є перешкодою для точних вимірювань. Прилад проводить вимірювання швидше і з високою достовірністю, вам не доведеться вникати в аналіз показників і відсівати помилкові спрацьовування, що є звичайним явищем для недорогих пульсоксиметрів.

Випромінюючий діод і сенсор інтегровані в утримувач пальця , вони змінюють своє положення при зміщенні пальця, забезпечуючи постійний стабільний потік інформації для процесора. Цю функцію гідно оцінять літні люди з тремтінням у кінцівках та спортсмени. Під час тестування приладу альпіністи визнали ProZone oExpert SMART найпридатнішим приладом для гірських умов. При тривалому використанні палець не затікає та не порушується циркуляція крові в ньому. Це забезпечує достовірність показань при частих та тривалих вимірах.

Важливим плюсом для домашнього використання будуть індивідуальні налаштування приладу для дітей або дорослих, функція запису та аналізу даних у вигляді графіків. Ви зможете отримати наведені дані (Діаграми TR) , наприклад, за 5 хвилин або за годину. Це дуже важливо при ураженні легенів, тому що показник сатурації часто скаче в широкому діапазоні, що може викликати паніку, але цей пристрій покаже наведені дані. Цими даними легко користуватися самостійно і їх можна передати лікарям. Все це дозволить якнайточніше визначити стан вашого здоров'я.

Прилад обладнаний блютуз передавачем , що дозволяє транслювати показання на смартфон або інший сумісний пристрій. Використовується спеціалізований передавач виробництва NarigMed, цей модуль показав найвищу стабільність передачі в аналогічних пристроях. Чіпи від NarigMed використовуються багато в чому професійному обладнанні, що говорить про їх якість та високий рівень сучасних технологій. З приладом ви отримаєте додаткову інформацію для встановлення програми для IOS та Android. В інструкції цієї інформації немає.

Пульсоксиметр простий у використанні, має безліч налаштувань, таких як:

  • Діапазони усереднення даних (секунд)
  • Рівень чутливості (низький, середній, високий)
  • Базові налаштування для дітей та дорослих
  • Налаштування діапазонів спрацьовування тривоги
  • Звукові сигнали та яскравість дисплея

Є механічний захист від неправильної установки батарейок.

Офіційна гарантія – 24 місяці.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Колір
  • Білий
Додаткові характеристики
  • Регулювання яскравості Стандартне відхилення SpO2: 0.5-2% Автоматичне відключення Цей пристрій відповідає стандарту IEC60601-1-2 з електромагнітної сумісності (ЕМС)
Гарантія
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Владислав Кононенко
    Відгук від покупця. Продавець: MAVOX

    Сам пульсоксиметр, насколько я вижу, довольно неплохо выполняет свои функции. Однако работы со смартфоном по Bluetooth добиться не удалось. QR-код ведёт на пустую страницу. По альтернативной ссылке находится какой-то подозрительный сайт, откуда действительно удаётся скачать APK... на который при попытке установить жалуется Google Play - "небезопасный" (как я понял - просто чудовищно устаревшее приложение, выброшенное из Google Play за использование устаревшего небезопасного API Android). После принудительной установки приложение потребовало обязательной регистрации, и на этом этапе я решил, что с меня довольно.

    Вывод: софт для современных смартфонов не разрабатывается и, видимо, уже никогда не будет разработан, функции Bluetooth по факту невозможно использовать, за в целом неплохой пульсоксиметр я переплатил раза в 3-4.
    В целом вещь хорошая. Но за эти деньги - не рекомендую.

  • Ігор Яницький
    Відгук від покупця. Продавець: MAVOX

    Чув за даний пульсоксиметр від побратима,вирішив придбати.Покупкою задоволений,досить велика швидкість спрацьовування,працює на кінцівкам з гіпотермією,що зручно для бойового медика на етапі кейсеваку.Інформативна шкала вимірювання показників.

    Переваги:
    Швидкий,точний
    Недоліки:
    Не помітив
  • Ярина
    Відгук від покупця. Продавець: MAVOX

    Якісний та гарний. Вимірює одинаково з лікарняним. Купувала для особистого користування та для вимірювання дітям на роботі. Від 10 кілограм дитячих якраз можна поміряти

    Переваги:
    Зручний, швидко міряє
    Недоліки:
    Короткий шнурочок до нього, хотілося б довший
Дивитися усі відгуки до товару →