Електронний коректор постави з вібрацією Smart Sensor CORRECTOR (Grey)

Розмір
  • Універсальний

Електронний коректор постави з вібрацією Smart Sensor CORRECTOR (Grey)

Продавець:TARABARA

3.5/5  ( 21 оцінок )

Немає в наявності

310

220

Замовлення вiд 1 шт

5

Гарантія. 1 місяць Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електронний коректор постави Smart Sensor CORRECTOR з вібрацією

З розумним електронним коректором постави Smart Sensor Corrector ви назавжди забудете про неприємні болі у хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям. Він надійно фіксує поставу у потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями або працюєте, при цьому не викликає дискомфорту та досить простий в експлуатації. Призначений для формування та вирівнювання постави.

Коректор постави однаково підходить як дорослим, так і дітям. У шкільний сезон вашим дітям доводиться проводити багато часу сидячи за партою/письмовим столом у школі на уроках або вдома – роблячи домашні завдання та працюючи/граючи за комп'ютером. У цьому випадку даний коректор просто незамінний - адже він постійно нагадуватиме дитині про необхідність правильної постави і уникнути формування сутулості або іншого викривлення хребта. А завдяки своїм компактним розмірам його легко носити під одягом і він буде непомітний.

Принцип дії коректора постави простий: у гаджет інтегрований датчик відхилення, завдяки якому він визначає правильне положення спини. Як тільки користувач сутулиться, датчик нагадує йому вібрацією, що потрібно розпрямитися. Щоб увімкнути, достатньо натиснути єдину кнопку на корпусі. Після того як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі та підняти голову. Коректор визначить правильне положення і протягом дня нагадуватиме про його порушення.

Розробники оснастили смарт-коректор спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, як тільки правильне положення постави порушиться, а саме в той час, коли кут нахилу становитиме близько 20 – 25 градусів.

При рівній поставі вібрація НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ!


Як користуватися:

- відрегулюйте ремінець і одягніть на плечі;

- утримуйте кнопку включення;

- при рівній поставі вібрація не відбувається;

- Якщо кут нахилу постави починає перевищувати 25 градусів, датчик спрацьовує та відбувається вібрація.

ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН: Коректор представлений у приємному сірому кольорі. Регульовані ремені дозволять легким рухом руки підлаштуватися під будь-який тип статури. До того ж завдяки компактним розмірам коректор можна одягати під одяг, що дуже зручно. Універсальний – можна використовувати чоловікам, жінкам та дітям. Підходить людям від 15 до 95 кг. Положення перемикача на спині знаходиться у зручному місці та його можна включити самостійно. Зважайте на розташування датчика за спиною - він повинен розташовуватися роз'ємом для зарядки вгору.

Тривалий час використання: У коректорі використовується полімерно-літієвий акумулятор ємністю 500 мАг, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель. Перемикач має індикатор, що блимає синім кольором, означає нормальну зарядку, постійне синє світло означає повний заряд / нормальна робота. Якщо ви не можете увімкнути нагадування, спочатку зарядіть його на 10 хвилин.


Характеристики:

Матеріал ремінця: 100% нейлон;

Матеріал пристрою: Пластик;

Функція: Контроль-корекція постави;

Підходить для дітей та дорослих;

Колір: Сірий;

Акумулятор: Літієвий акумулятор, що перезаряджається;

Положення перемикача: На спині;

Зарядка: USB-кабель;

Має індикатор заряду;

Час заряду: 2 години;

Вага: 85г


Комплектація:

Смарт-коректор постави;

Кабель microUSB;

Упаковка.

Характеристики

Розмір
  • Універсальний
Показання до застосування
  • Корректирующий,Моделирующий
Колір
  • Grey
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами