Натуральний крем для суглобів FitoSana Мегафлекс 75 г

1 відгук Код:  342327733

Натуральний крем для суглобів FitoSana Мегафлекс 75 г

1 відгук Код:  342327733

Продавець:LikoFito

4.6/5  ( 33 оцінок )

Є в наявності

249

199

Замовлення вiд 2 шт

25

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис


Згідно з статистикою, болі в поперековому відділі хребта хоча б раз в житті відчувають близько 96% людей. З віком епізоди больових відчуттів в спині можуть приймати хронічний характер. Те саме можна сказати і про болі в суглобах. Короткочасні або тривалі больові відчуття в суглобах відчувають 4 з 5 осіб старше 35 років.

Що робити, якщо болять кисті рук, «крутить» лікті або коліна?

Пропонуємо звернути увагу на унікальну розробку нашої компанії — натуральний крем «Мегафлекс» проти болю в суглобах. У складі засобу містяться натуральні рослинні компоненти, що наділені зігріваючим, протимікробним, протизапальним ефектом. Продукт призначений для зовнішнього застосування. Після використання крему спостерігається покращення загального стану при розтягненні м'язів, невралгіях, запальних захворюваннях суглобів, радикуліті. Рекомендовано даний продукт і для розігріву м'язів спортсменів перед тренуванням і змаганнями, а також для відновлення функцій м'язів після надмірних фізичних навантажень.

Рецептура крему «Мегафлекс» — покращена версія раніше популярного крему для тіла «Ефектум».

Для кращого ефекту «Мегафлекс» крем профілактичний рекомендовано застосовувати в комплексі з капсулами «Мегафлекс» для підтримки правильної роботи ОРА.

«МЕГАФЛЕКС» КРЕМ ДЛЯ СУГЛОБІВ: ДІЯ КОМПОНЕНТІВ

Активну дію на проблемні ділянки опорно-рухового апарату надають слідуючі складові продукту:

Масло какао — швидко проникає в шкіру, нормалізує кровообіг, обволікає запалені тканини і усуває біль;

Екстракт масляний прополісу — прискорює процес регенерації суглобової тканини, зменшує біль і скутість м'язів, набряклість, повертає рухливість кінцівок;

Ментол — наділений заспокійливим і охолоджуючим ефектом, допомагає зменшити хворобливі реакції, температуру уражених ділянок і запальні процеси;

Екстракт імбиру — нормалізує кровообіг і надає зігріваючий ефект;

Екстракт ялівцю — підсилює кровообіг в місці ураження, прибирає біль, набряклість, почервоніння, м'язові спазми;

Екстракт червоного перцю — сприяє покращенню кровообігу в суглобах, має м'яку зігріваючу, відновлювальну дію при дегенеративних захворюваннях хрящової тканини.

Спосіб застосування: наносити на шкіру тонким шаром масажними рухами 2-3 рази на добу. Рекомендується для щоденного використання.

Інструкція до крему «Мегафлекс» містить всю необхідну інформацію про спосіб застосування засобу, а також інформацію щодо протипоказань та умов зберігання. При наявності серйозних хронічних захворювань перед застосуванням препарату рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Увага! В зв'язку з ситуацією в країні замовлення в Донецьку та Херсонську області доставляються лише за предоплатою. Просимо віднестись до цього із розумінням.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Вид
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Гайченко
    Відгук від покупця. Продавець: LikoFito

    Приобрёл дважды по полному курсу, т.е. 10 пар (мазь и таблетки). Скажу однозначно - фуфло полное. Зря выброшенные деньги.

    Переваги:
    Нет никаких достоинств.
    Недоліки:
    Лучше не покупать и не выручать шарлатанов.