Натуральний КРЕМ ДЛЯ СУГЛОБІВ FitoSana

Код:  342327751

Натуральний КРЕМ ДЛЯ СУГЛОБІВ FitoSana

Код:  342327751

Немає в наявності

249

99

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис


Крем «Сусталакс» — сучасна розробка для підтримки здоров'я опорно-рухового апарату. Особливістю засобу є комплексний вплив його природних складових на опорно-рухову систему людини, що сприяє позбавленню від больових симптомів при артритах, артрозах і інших захворюваннях ОРА, попередженню появи серйозних ускладнень. Компоненти крему надають оздоровчий ефект на хрящові тканини суглобів, доповнюючи дію один одного і тим самим збільшуючи діапазон позитивного впливу. «Сусталакс» створений на основі природної сировини і має всі сертифікати якості міжнародного зразка. Приймати продукт рекомендовано курсами. Курс складається від 3-х упаковок крему і розрахованний на 2-4 тижні використання в залежності від проблематики. «СУСТАЛАКС» КРЕМ: ДІЯ КОМПОНЕНТІВ Основу крему становлять ментол (має охолоджуючий ефект, сприяє поліпшенню рухливості суглобів), ефірна олія мускатного горіха (позитивно впливає при болях у суглобах, м'язах, має зігріваючу дію), а також: камфора — усуває запалення в суглобах, надає позитивний ефект при ревматизмі, артрозі; метилсаліцилат — має протизапальну, регенеративну дію, стимулює кровообіг, зменшує скутість у суглобах і м'язах; скипидар — гальмує розпад тканин хряща, покращує в суглобах кровотік; екстракти шабельника сухого і кори верби — допомагають усунути набряки і запалення, надають гарний ефект при подагрі, артриті, артрозі; вітамін Е (масляний) — має протизапальну та знеболювальну дію на суглоби; ментол — знімає біль, запалення, набряк в суглобах; емульсійний віск — усуває біль і набряки, ефективний при невралгії, болях у хребті; ефірна олія мускатного горіха — надає позитивний ефект при артритах, подагрі, болі у м`язах, ревматизмі, невритах, невралгіях, міозитах, остеохондрозі; віск бджолиний — застосовується для зняття болю в великих суглобах, надає позитивний ефект при ревматизмі, артрозі, артриті; феноксіетанол — органічна сполука, сприяє усуненню дискомфорту при рухах, усуває хворобливі відчуття в м'язах і суглобах. Синдром втомлених ніг, тупий біль у попереку або спині відчутно псують життя людині, тому фахівці рекомендують купити «Сусталакс» крем вже сьогодні і почати його застосовувати в комплексі з капсулами «Сусталакс». Наявність цих засобів у домашній аптечці — відмінна можливість повернути легкість рухів і в цілому поліпшити якість життя! При наявності серйозних хронічних захворювань перед застосуванням препарату рекомендовано проконсультуватися з лікарем.
Увага! В зв'язку з ситуацією в країні замовлення в Донецьку та Херсонську області доставляються лише за предоплатою. Просимо віднестись до цього із розумінням.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами