Капсули для здоров'я суглобів Artrilix (Артрілекс) здорові суглоби у будь-якому віці

Капсули для здоров'я суглобів Artrilix (Артрілекс) здорові суглоби у будь-якому віці

Продавець:Megatrega

3.1/5  ( 72 оцінок )

Є в наявності

205

199

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Artrilix (Артрілекс) – капсули для здоров'я суглобів Здорові суглоби в будь-якому віці!

Artrilix призначений для зміцнення і повного відновлення суглобів і процесів, що впливають на них. Прибирає запальний процес, покращує кровообіг та інші обмінні процеси, у тому числі вироблення синовіальної рідини. Ефективний при руйнування тканин викликаних ревматизмом і остеопорозом. Основною особливістю продукту є його комплексний вплив та ефективність для будь-якої вікової групи людей. Ефективність поєднується з безпекою та відсутністю побічних ефектів.

Форма випуску: капсули перорального прийому.

Вид: нутрицевтики

Смак: без смаку

Кількість в упаковці: 30 шт.

Дія

При незначних порушеннях або профілактиці, прибирає запальні процеси та агресивні бактерії. Також відбувається покращення вироблення синовіальної рідини, що запобігти перетиранню та руйнуванню суглобів.

При боротьбі з такими хворобами як ревматизм, артрит, остеопороз чи артроз відбувається усунення присутніх запальних процесів та нормалізується стан пошкоджених тканин. Активні компоненти виробляють регенерацію, після чого забирається деструкція та деформація хрящових тканин.

Додаткові властивості

Крім основного завдання, продукт дозволяє поліпшити й інші обмінні процеси організму, зокрема кровообіг. Також відбувається додаткове очищення та тонізування.

Побічна дія

Можливе виникнення алергічних реакцій та прояв підвищеної індивідуальної чутливості до складових компонентів.

склад

Основним компонентом із складу продукту є екстракт трави звіробою. Він багатий на дубильні речовини, які разом з іншими мікроелементами знищують інфекції та бактерії, стійкі до синтетичних антибіотиків. Також звіробій має протизапальну, кровоспинну, регенеруючу, ранозагоювальну, сечогінну дію. Це дозволяє прибрати одразу всі проблеми суглобів, викликані хворобами.

Допоміжні речовини:

  • Екстракт коренів кульбаби - містить каротиноїди, мінерали, вітаміни та різні біоактивні компоненти, у тому числі сесквітерпенові лактони. Завдяки цій групі мікроелементів, кульбаба має протизапальні, антиоксидантні, антиревматичні властивості.
  • Екстракт нирок берези повислою – має протизапальну та кровоочисну дію, завдяки чому забираються основні порушення, що впливають на здоров'я суглобів.
  • Екстракт листя евкаліпта – серед основних речовин на які багата витяжка присутній цинеол. Це один з найефективніших компонентів, який має антисептичну дію, що допомагає при різних інфекційних ураженнях суглобів та прилеглих тканин.

Спосіб застосування та дози

Приймати внутрішньо 3 рази на день по 1 штуці незалежно від їди, запивати великою кількістю води. Перед застосуванням бажано випити склянку чистої негазованої води.

Тривалість курсу прийому залежить від порушень або захворювань суглобів.

  • Мінімальний курс при профілактичному прийомі або за незначного нездужання – від 40 днів.
  • Ефективний курс прийому при боротьбі із захворюваннями – від 2 місяців.
  • Максимальний курс призначений для боротьби з такими проблемами як деформація та деструкція суглобових тканин – 2,5 місяці.

Для закріплення результату рекомендовано пройти повторний курс не раніше 3 місяців після закінчення основного курсу, але не пізніше 6 місяців перерви.

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 30
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами