Накінечник кутовий ключ Soco (Соко), 1 шт.

Накінечник кутовий ключ Soco (Соко), 1 шт.

Продавець:Norma Shop

4.4/5  ( 93 оцінок )

1 935

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кутовий наконечник ключ Soco SCHD05-C 1:1

Довговічність і надійність у роботі кутового наконечника найважливіший критерій вибору.

Застосовуються для препарування контактних, вестибулярної та  язичної  поверхонь зубів, для підготовки в зубах порожнин для вкладок та пазів для напівкоронок, парапульпарних каналів для штифтів, розкриття кореневих каналів у зубах нижньої щелепи, а також для фінішного шліфування-полірування реставрацій.

Чому слід вибирати Кутовий наконечник SOCO

При виробництві та тестуванні наконечників використовується тільки досконале обладнання, всі деталі та комплектуючі для наконечників виробляються на японських машинах TSUGAMI. Балансування інструменту здійснюють німецькі балансувальні машини компанії SCHENCK.

Устаткування для виробництва та тестування обертових інструментів Кутових наконечників SOCO застосовують лише найвищі технології та передові технології. Кутові наконечники бувають Кнопкові та Ключикові. Перейдіть за посиланням для вибору  Наконечник Кутовий Кнопковий SOCO

Кожен накінець довів свою витривалість та працездатність більше року, що важливо для китайського виробника. Набридло купувати барахло на 3 місяці? Почніть працювати SOCO SCHD05-C і ви забудете про ремонт наконечника.

При розробці інструментів, що обертають, Соко особлива увага приділяється їх функціональності. На сьогоднішній день лінійка тільки кутових наконечників SOCO налічує понад 10 моделей: наконечники з фіброоптикою, з генератором, з триточковим спреєм, з швидкознімними перехідниками різних стандартів. 

 

Упаковка: 1шт

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами