Рукавички TPE XL чорні Unex неопудрені 200 шт/уп

Рукавички TPE XL чорні Unex неопудрені 200 шт/уп

Розмір рукавичок: XL

Колір: Чорний

Продавець:Reng Med

4.2/5  ( 51 оцінок )

219

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рукавички Unex Medical Products TPE XL новинка на ринку витратних матеріалів. Головна сировина для виготовлення — це термопластичний еластомер, який є хімічно стійким, міцним та демонструє хорошу стабільність розмірів. Розтягнувши манжету рукавички, можна надійно закріпити її на зап'ясті. Рукавичка не спаде під час роботи та забезпечить потрібну довжину (до 30 см) для кращого захисту. Також манжету рукавички можна закріпити нарукавником, надівши його поверх.

ТPE продукція високоякісна та має широкий спектр застосування: використовуються для захисту від бруду, води та бактерій. Особливо це актуально для організацій, де за ГОСТ необхідно суворо дотримуватися санітарно-гігієнічних норм.

Також рукавички з еластомеру мають досить гарну міцність і еластичність. За класифікацією вони належать до товарної категорії засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).

Вони чудово підходять для захисту рук від впливу шкідливих хімічних речовин, а також знадобляться для захисту об'єктів від шкідливих бактерій, які можуть опинитися на руках. Останнє особливо актуальне для медиків та співробітників, які працюють із продуктами харчування.

  • Забезпечення особистого захисту та гігієни
  • Відмінна альтернатива латексним, вініловим та нітриловим рукавичкам

ТPE— надійний засіб особистого захисту на харчових виробництвах і високо цінується флористами, ветеринарами, сушистами, в HoReCa minus; індустрії та господарських роботах, перукарями, косметологами, майстрами у сфері краси, кондитерами, медиками для огляду пацієнтів (заміна вінілових рукавичок).

Характеристики

Розмір рукавичок
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами