Охолоджуючий бальзам для тіла та суглобів Альпійські трави Apothekers-Cosmetic GmbH Original Alpenkrauter-Balsam 200 мл.

Охолоджуючий бальзам для тіла та суглобів Альпійські трави Apothekers-Cosmetic GmbH Original Alpenkrauter-Balsam 200 мл.

Продавець:MiroLends

4.8/5  ( 21 оцінок )

Немає в наявності

360

270

8

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Альпійські трави бальзам для тіла та суглобів: протизапальний, антибактеріальний, бальзам, що охолоджує. Призначений для людей різного віку, крім дітей до 3 років. Відмінно заспокоює, знеболює, знімає набряк та освіжає. Має протизапальний, антибактеріальний, антиревматичний та дезодоруючий ефект. Рекомендується для масажу різних частин тіла (руки, ноги, спина, суглоби і т.д.) після різних фізичних інтенсивних навантажень (спортивних, навчальних, після купання, далеких походів, поїздок, водіння і т.д.) або безпосередньо перед самою фізичною роботою.

Містить: ментол, камфору, ефірні олії (розмарин, евкаліпт, гірська сосна) та трав'яні екстракти (арніки, ялівцю, лимонника, тирличу, звіробій). Без консерваторів та синтетичних ароматів. Лосьйон призначений для: для активних людей (спортсменів, туристів, людей, які тренуються в тренажерних залах та фітнес): для людей різного віку (за винятком маленьких дітей до 3 років).

Склад: Aqua, Alcohol denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Triethanolamine, Propylene Glycol, Carbomer, Menthol, Gentiana Lutea Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Picea Excelsa Leaf Extract, Hayflower Extract, Hayflower Extract, Mel Монтана Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stern Extract, Eucalyptus Globulus, Limonene, Pinus Pumilio, Rosmarinus Officinalis, Mentha Arvensis, Camphor, CI42090

Об'єм: 200 мл.

Вироблено: у Німеччині.

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Вид
Гарантія
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами