Краплі для носа ЗІРОЧКА 15 мл ЗІРОЧКА 10170

Краплі для носа ЗІРОЧКА 15 мл ЗІРОЧКА 10170

Продавець:BNH

4.8/5  ( 138 оцінок )

46

Є в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Склад: вазелінове масло, масляний екстракт м'яти, масляний екстракт ялівцю, масляний екстракт соснових нирок, ефірна олія евкаліпта, ефірна олія шавлії, вітамін Е.

Краплі масляні для носа «Зірочка» містять комплекс з масляних екстрактів та ефірних олій лікарських рослин. Краплі для гігієни порожнини носа «Зірочка» мають антисептичну, антибактеріальну, противірусну, протизапальну та протинабрякову дію. Краплі масляні для носа «Зірочка» зменшують утворення запального секрету, полегшуючи носове дихання. Покращують відходження густого гнійного вмісту носових пазух при їх запаленні. рослинні компоненти крапель для гігієни порожнини носа «Зірочка» надають комплексний вплив: полегшують перебіг простудних захворювань та прискорюють одужання.

Рекомендації щодо застосування: Краплі масляні для носа «Зірочка» рекомендуються в комплексі заходів профілактики та лікування грипу та ГРВІ, гайморитів та фронтитів. При підготовці до діагностичних маніпуляцій у носових ходах.

Спосіб застосування: закопувати по 1-2 краплі 3-4 рази на добу в кожну ніздрю.

Обмеження для застосування : краплі для гігієни порожнини носа «Зірочка» не рекомендуються до використання дітям до 5-ти років, вагітним жінкам, людям з індивідуальною непереносимістю компонентів. Необхідно уникати потрапляння крапель у вічі.

Дата виготовлення: дивіться на упаковці.

Умови зберігання : зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5°С до 25°С.

Термін придатності: 36 місяців від дати випуску.

Характеристики

Склад
  • вазелиновое масло, масляный экстракт мяты, масляный экстракт можжевельника, масляный экстракт сосновых почек, эфирное масло эвкалипта, эфирное масло шалфея, витамин Е
Застосування
  • закапывать по 1-2 капли 3-4 раза в сутки в каждый носовой ход
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами