Є в наявності
580₴
Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
Засіб зниження цукору в крові. Лікування панкреатиту Erawadee Mara Khee Nok Лікування Цукрового діабету №24 Капсули (90г)
Кількість в упаковці, шт: не вказано
Вага: 90 г
Є в наявності
580₴
Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
№24 Bitter Cucumber capsule
ЦУКРОВИЙ ДİАБЕТ
РЕКОМЕНДАЦİÏ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:
Нормалізує рівень глюкози, знижує інсулінорезистентність.
Регулює вуглеводний обмін.
Стимулює секрецію інсуліну та утилізацію глюкози.
Знімає запалення підшлункової залози.
Зменшує ризик виникнення ускладнень цукрового діабету.
Не викликає гіпоглікемії.
Нормалізує метаболізм.
Покращує обмінні процеси, виводить токсини.
Стимулює розщеплення жирів.
Запобігає розвитку раку підшлункової залози, атеросклерозу.
Збільшує опірність організму до інфекцій.
Рекомендований при інсулінозалежному та інсулінонезалежному видах діабету, а також при хронічному панкреатиті.
Net content: 100 capsules, each capsule contains 330 mg Ingredients: contains 1 type of herbs
СПОСİБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА:
При інсулінозалежному діабеті: дорослим 1-2 капсули тричi на день під час їжі. Мінімальний курс 4 тижні.
При інсулінонезалежному діабеті: дорослим 2 капсули двiчi на день за 20-30 хвилин до їжі. Мінімальний курс 4 тижні.
При панкреатиті: дорослим 2 капсули двiчi на день за 20-30 хвилин до їжі. Курс 4-12 тижнів.
СКЛАД:
Momordica charantia Linn. – 250 мг
Активні речовини: харантини, інсуліноподібні пептиди, алкалоїди, що контролюють рівень цукру в крові природним чином. Стероїдні глікозиди, тритерпеноїди, момордицин. Дуже високий рівень бета-каротину і лікопену. Вітаміни групи В, С, Е, F, A, фолієва, нікотинова кислоти. Кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, марганець, натрій, цинк, селен, кремній. Глутамінова, аспарагінова кислоти, лейцин.
ЦİКАВİ ФАКТИ
Гіркий огірок в Південно-Східній Азії використовують як декоративне насадження, а також застосовують у народній медицині та кулінарії. Момордика не вирізняється приємним смаком, однак цю рослину вважали священною і подавали на стіл китайському імператору. На ліанах з великим різьбленим листям з'являються жовті квіточки, з яких виростають плоди, що нагадують диню або огірок. Після дозрівання фрукти жовтіють і тріскають, оголюючи червоні насінини. За зовнішню схожість їх називають гранатом. У кулінарії використовуються недозрілі плоди і солодке насіння. Перед тим, як вживати в їжу цю рослину, м'якоть відварюють, а потім додають в супи та рагу. Вчені дослідили корисні властивості, склад момордики та побічні ефекти і дійшли висновку, що всі частини рослини – це безцінне джерело мінералів, складних органічних сполук і вітамінів.