Знеболювальний крем для суглобів, м'язів і сухожиль 100 г. Намман Muay (Муай) (8858467000086)

Знеболювальний крем для суглобів, м'язів і сухожиль 100 г. Намман Muay (Муай) (8858467000086)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

365

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тайський крем-анальгетик призначений для розігріву м'язів, сухожиль, суглобів і зв'язок перед фізичним навантаженням (для запобігання травматизації), а також для знеболювання і відновлення тканин після. Володіє вираженим протизапальним, анальгетичним, місцевою дратівливим ефектом. Підходить не тільки людям, що займаються важкою фізичною працею (спортсмени, вантажники, будівельники тощо), але і в похилому віці, широко застосовується в реабілітаційній програмі після травм і аварій. Відмінно зарекомендував себе при лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, знімає м'язові, артрозні та ревматичні болі, болі при розтягненнях.
Тайський крем-анальгетик спеціально розроблявся для спортсменів. Гаряче рекомендуємо спортивними лікарями і тренерами муай-тай, крем дозволений до використання навіть міжнародною федерацією кікбоксингу. Широко використовується професійними тайськими боксерами як підтримуючий, розігріваючий засоби, що захищає від розтягнень і розривів під час тренувань і поєдинків, а також для регенерації пошкоджених тканин, що охолоджує анальгетичну дію, швидкого відновлення фізичної форми.

Завдяки своїй ефективності в застосуванні, крем давно вийшов за рамки рингів і повсюдно застосовується людьми, далекими від спорту.

Біль і набряклість, що виникають при травмах, є наслідком пошкодження капілярів, гіпоксії тканин і збільшення проникності дрібних судин, що веде за собою уповільнення відновлювальних процесів і погіршення кровообігу. Поєднання діючих компонентів крему дозволяє йому швидко і глибоко проникнути в тканини, зупинити набряк запаленої ділянки, поліпшити мікроциркуляцію крові, нормалізувати підвищену проникність капілярів. Тим самим крем запускає і прискорює відновлювальні процеси, знімає набряклість, діє як місцевий анальгезуючий і протизапальний засіб.

Після навантажень у м'язах накопичується велика кількість молочної кислоти, що негативно позначається на фізичній формі, створює больові відчуття. Крем виводить молочну кислоту з тканин, відмінно розслабляє і заспокоює спазми м'язів, усуває біль. Підсилює кровотік в області застосування, сприяє поліпшенню рухливості суглобів, підходить для масажу.

Крем полегшує стан при захворюваннях опорно-рухового апарату: м'язовий і суглобовий ревматизм, радікуліт, артрит, артроз з напругою скелетних м'язів, люмбаго, міалгія, невралгія, міозит, люмбоішіалгія. Допомагає при розтягненнях і м'язових спазмах.

Володіючи, крім усього іншого, муколітичними властивостями, крем покращує відходження в'язкої мокротиння, допомагає при бронхітах, трахеобронхітах, кашлі курця.

Показання:
- розтягнення зв'язок, м'язи і сухожилля;

- м'язові, суглобові болі;

- розігрів перед фізичним навантаженням;

- розслаблення спазмів м'язів;

- гематоми;

- ревматизм, радікуліт;

- артрит, артроз;

- невралгія, міалгія;

- міозит, люмбаго, люмбоішіалгія;

- кашель курця, бронхіт.

Протипоказання:
Діти до 8 років, індивідуальна непереносимість компонентів.

Склад:
Methyl Salicylate, Menthol, Eugenol, Polysorbate-20, Polysorbate-80, Carbomer-940, TEA, Water.

Спосіб застосування:
Нанести невелику кількість крему на необхідну ділянку і втирати плавними масажними рухами.
Уникати потрапляння крему на пошкоджену шкіру, в очі та інші слизові.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами