Капсули для відновлення імунної системи 100 шт. Noni (Ноні) Siamica N22 G 259/56

Капсули для відновлення імунної системи 100 шт. Noni (Ноні) Siamica N22 G 259/56

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

400

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Збереження здоров'я і зміцнення імунної системи - це фундаментальні елементи, які необхідні для активного і радісного життя. У сучасному світі, де стрес, забруднення і напружений спосіб життя стають все більш поширеними, необхідно вживати заходів для захисту свого найціннішого активу - свого здоров'я.

Зустрічайте абсолютно нове рішення, яке допоможе вам у цьому складному завданні - капсули для відновлення імунної системи. Цей інноваційний продукт розроблений з використанням передових технологій і природних інгредієнтів, які спеціально підібрані для зміцнення вашого імунітету і підтримки оптимального стану здоров'я.

Кожна капсула містить унікальну комбінацію біологічно активних речовин, які допомагають вашому організму впоратися зі шкідливими впливами навколишнього середовища, усунути наслідки стресу і підтримати баланс вашої імунної системи. Регулярне вживання наших капсул допоможе вам відчувати себе більш енергійним, сильним і захищеним від зовнішніх загроз.

Не жертвуйте своїм здоров'ям через метушню повсякденного життя. Зробіть вибір на користь здоров'я зараз, щоб створити надійний і непроникний щит навколо вашого найціннішого активу. Спробуйте капсули для відновлення імунної системи і переконайтеся самі, як вони можуть змінити ваше життя на краще.

Протипоказання
Вагітність, період лактації

Спосіб Застосування
Дорослим по 3 капсули вранці до їжі, курсом 4-8 тижнів. Дітям з 5 до 12 років 1-2 капсули вранці.

Спосіб зберігання
Препарат рекомендується зберігати далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

Основні Інгредієнти
Morinda citrifolia, Моринда цитрусолістна, Indian mulberry, cheese fruit, Ноні - невелике дерево сімейства Маренові (Rubiaceae), що відбувається з Південної Азії і широко поширене людиною всюди в Південно-Тихоокеанському регіоні. Моринда Цитрусолістна росте в тінистих лісах і на відкритих скелястих або піщаних берегах. Вона дуже невибаглива і може рости на засолених, вулканічних і вапняних грунтах. Рослина виростає до 7 м у висоту, глибина коріння досягає 21 метра, цвіте і плодоносить цілий рік.
Ноні є вже винятковою рослиною тільки тому, що практично не схильне до хвороб і навал паразитів, що робить його справжнім довгожителем. Мабуть, велика і зцілююча сила Ноні, яку дерево передає людям і тваринам.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами