Лікувальний спрей від м'язових спазмів і суглобів, Знеболювальний 30 мл Erawadee № 60 (8859292820344)

Код:  363361776

Лікувальний спрей від м'язових спазмів і суглобів, Знеболювальний 30 мл Erawadee № 60 (8859292820344)

Код:  363361776

Є в наявності

350

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Унікальний лікувальний спрей, що складається з безлічі природних компонентів, виготовлений за стародавніми тайськими рецептами. Складна процедура виготовлення і тривалий процес ферментації компонентів даного трав'яного спрею довгий час не дозволяли виробляти цей засіб у великих обсягах, що дозволяють зробити доступним його в масах. Має найсильніший знеболювальний ефект, знімає больові відчуття за 10-15 хвилин. Найбільш ефективний засіб для лікування радікуліту. Розширює судини в місці нанесення, результатом є відчуття приємного тепла в больовій області, усунення м'язового спазму і посилення обміну речовин. Активні компоненти в складі дозволяють проникати в глибокі шари шкіри, діючи на нервові закінчення, що призводить до швидкого полегшення болю.

1. Показати
- Радікуліт

- Люмбалгія - біль у попереку

- Міозит - запалення одного або декількох скелетних м'язів

- Міжреберна невралгія

- Запалення сідничного нерва

- Запалення слизових сумок в області суглоба - бурсити

- Запалення сухожиль м'язів - тендовагініт

- Запальні та дегенеративні захворювання опорно-рухової системи - радікуліт, артрити, артралгії (в якості комплексної терапії з No.16 Thao En On)

- Спортивна заморозка, охолоджуючий засіб. Заморожує різні забої

- У спорті: як охолоджувальний засіб, при пошкодженні ліктьових і колінних суглобів, при розтягненнях. При багаторазовому перевищенні навантаження на м'язи, для безболісного і більш швидкого відновлення

3. Протипоказання
Не застосовується на пошкоджених або роздратованих ділянках шкіри

4. Спосіб Застосування
Натискання, невелика кількість спрею (1-2 натискання на дозатор) завдати на хвору ділянку, втирати в область ураженої ділянки 1-3 рази на день, бажано потім накрити пошкоджену ділянку тканиною. Після нанесення на шкіру ретельно вимити руки.

5. Особливі вказівки
Необхідно дотримуватися обережності і уникати випадкового потрапляння спрею в очі, ніс або рот, тому що це може викликати нешкідливе, але неприємне почуття печіння. Видалити надлишки зі шкіри можна за допомогою олії або поживного крему, зі слизової оболонки очей - за допомогою вазеліну.

6. Спосіб зберігання
Далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

7. Основні Інгредієнти
Panax pseudoginseng - багаторічна трав'яниста рослина роду Женьшень сімейства Аралієві (Araliaceae). Природно росте в горах Тибету і Південного Китаю на висоті близько 1500 м. Культивується в гірських районах країн Південно-Східної Азії. Кореневища Panax pseudoginseng набувають корисних медичних властивостей лише під час цвітіння рослини, тому процес їх збору та переробки є більш трудомістким, ніж у випадках інших лікарських рослин.

Препарати на основі Panax pseudoginseng підвищують витривалість і стійкість до шкідливих факторів, а також збільшують вміст протромбіну в крові і розширюють периферичні судини. Згадується використання препаратів кореня у вигляді порошку або водних витягів як тонізуючого і кровоспинного засобу, а також лікування синців і ран, зняття набряків, відновлення периферичного кровообігу і швидкого зняття больового синдрому.
Цікавий факт: вважається, що за час життя (близько 7 років) Panax pseudoginseng вбирає в себе настільки багато корисних речовин і енергії землі, що після нього на цьому місці протягом 10 років не ростуть навіть бур'яни.

Curcuma aromatica - однодольна трав'яниста рослина сімейства Імбирні (Zingiberaceae) родом з Південно-Східної Азії.
У східній медицині вважалося, що куркума має багато лікувальних властивостей: протизапальним, бактерицидним, кровоспинним.

У Китаї в народній і класичній медицині і сьогодні застосовують куркуму як тонізуючий, болезаспокійливий, кровоспинний засіб.
Майстри традиційного сіамського мистецтва бою зі зброєю Крабі Крабонг знущалися застосовували суміші на основі Curcuma aromatica для обробки найважчих ран.

Сучасні дослідження показали, що екстракт куркуми має значні протизапальні, антиоксидантні й антибактеріаль властивостями. В експериментах було помічено, що застосування пудри куркуми в разі септичних і несептичних ран значною мірою прискорювало процес загоєння.

Склад
Zingiber cassumunar Roxb. – 36%; Mallotus repandus (willd) Muell.Arg – 1%; Syzygium aromaticum – 1%; Curcuma SP. – 1%; Cryptolepis buchanani Roem.&schult – 1%; Derris scandens Benth – 1%; Menthol – 40%; Methyl salicylate –18%; FW SCENT 2 TOP R 160 204.1 – 1%.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами