Тест-смужки Bionime Rightest GS 300, 25 шт. (Біонайм Ригтест ГС 300). термін придатності квітень 2023

Тест-смужки Bionime Rightest GS 300, 25 шт. (Біонайм Ригтест ГС 300). термін придатності квітень 2023

Продавець:Single

4.8/5  ( 423 оцінок )

Немає в наявності

200

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест-смужки Біонайм Ригтест ГС 300 (Bionime Rightest GS 300), 25 шт

Використовуються з глюкометром Bionime Rightest GM 300 і GM 110

Тест-смужки для глюкометрів Bionime Rightest GS 300 сертифіковані в Україні, виготовлені з використанням швейцарських нанотехнологій. Купуючи тест-смужки в інтернет-магазині "Сінгл" Ви можете бути впевнені в якості, терміні придатності, офіційному походженні та наявності всіх належних реєстраційних сертифікатів на продукцію. Ми працюємо тільки з офіційними постачальниками тест-смужок, що унеможливлює покупку підробки, недотримання вимог до зберігання та транспортування медичних виробів.

Застосування: Перед використанням перевірте номер коду на екрані та упаковці, вони мають збігатися. Вставте тест-смужку в глюкометр і нанесіть краплю крові на бічний край жовтого вікна тест-смужки. За 5 секунд з'явиться результат. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Зберігати упаковку з тест-смужками Біонайм необхідно при температурі не нижче +5 і не вище +30°С, у сухому прохолодному місці далеко від джерел тепла або прямих сонячних променів. Зберігати Bionime GS300 слід лише у власному флаконі, який забезпечує необхідний для тривалого зберігання цих тестів смужок мікроклімат, і не перекладати в будь-яку іншу упаковку. Виймати тест-смужку з тубуса слід чистими сухими руками безпосередньо перед використанням і обов'язково щільно закривати тубус з іншими тест-смужками. Ми рекомендуємо після розкриття нового тубуса з смужками тест написати на ньому дату, після якої тест-смужками не можна користуватися. Тест смужки після розтину тубуса можна використовувати протягом 3 місяців. Не використовуйте тест-смужки після закінчення терміну придатності, зазначеного на тубусі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами