Тайські капсули для очищення судин від холестерину, бляшок і тромбів Haam (Хаам) 100 шт. N13 Siamica

Тайські капсули для очищення судин від холестерину, бляшок і тромбів Haam (Хаам) 100 шт. N13 Siamica

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

400

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Знижує артеріальний тиск, відновлює еластичність великих артерій і структуру судинної стінки дрібних судин. Знижує рівень холестерину і цукру в крові. Має протисклеротичну дію.

Compound Khamin Khreua capsule Raan Rivergreen (Haam) - для гіпертоніків
Препарат на основі натуральних компонентів Haam призначений для гіпертоніків. Засіб м'яко підтримує серцево-судинну систему, нормалізуючи кровообіг і рівень глюкози в крові.

До складу препарату входять:

• Камінкур русий - відомий як засіб, що знижує тиск, що допомагає в комплексному лікуванні атеросклерозу. Рослина нормалізує глікемічний індекс і процес кровообігу;

• свинчатка індійська - хороший природний спазмолітик, що попутно чинить сечогінну дію. Нормалізує артеріальний тиск. Володіючи вираженим протизапальним ефектом, часто використовується для лікування ревматизму і остеохондрозу;

• перець-лолот і перець довгий - сильні природні антиоксиданти, що мають виражений протизапальний ефект. При регулярному споживанні сприяють зменшенню обсягів підшкірної жирової клітковини, володіють антибактеріальною і противірусною дією, допомагають впоратися з хронічним метеоризмом;

• імбир аптечний - нормалізує тиск і рівень глюкози в крові, має протизапальну дію. Потужний природний афродизіак, що відновлює чоловіче і жіноче лібідо.

Покази застосування

Рекомендується для постійного прийому людям, схильним до повноти, корисний при підвищенні цукру і холестерину крові. При регулярному використанні очищає судини, відновлює еластичність судинних стінок, нормалізує жировий обмін, знижує рівень вільних радикалів у крові, знижуючи ризик розвитку онкологічних патологій.

Може використовуватися в складі комплексної терапії при лікуванні діабету, гіпертонії, захворювань серця і судин.

Спосіб застосування
Приймають всередину від 2 до 3 капсул під час або відразу після їжі. Кратність використання - до трьох разів на день. Виробник рекомендує запивати капсули не менш ніж однією склянкою чистої теплої води. Мінімальна тривалість терапевтичного курсу - місяць, при необхідності його можна продовжувати.

Побічні ефекти і протипоказання
Як правило, при використанні препарату для гіпертоніків побічних ефектів не буває за винятком рідкісних випадків індивідуальної непереносимості. Може виникнути висип або легке відчуття нудоти. Засіб не рекомендовано дітям, вагітним і дамам, що годують.

Препарат Haam - ефективний і безпечний засіб природного походження для очищення судин, що допомагає впоратися з проявами гіпертонії та інших серцево-судинних захворювань.

СКЛАД:
Arcangelisia Flava (L) Merr. - 50 мг
Активні речовини: алкалоїди, танини, сапоніни, глікозиди. Чинить гіпотензивну, антисклеротичну, антибактеріальну, антимікробну, протизапальну, антиоксидантну дії. Покращує кровообіг, активізує обмінні процеси. Нормалізує рівень глюкози в крові.
Plumbago indica Linn. - 30 мг
Активні речовини: плюмбагін, аскорбінова кислота, калій, магній, хром, вітаміни А, В. Надає протизапальну, спазмолітичну, сечогінну дії. Природний антисептик. Застосовують для нормалізації АД, лікування ревматизму, нормалізації травлення. Проявляє протиракову активність.
Piper sarmentosum Roxb. - 30 мг
Активні речовини: нарингенін, піперин, вітаміни C, E, каротин, лангкамід, лід-сітостерин, аміди, гвінензін, фенілпропаноїди. Висока антиоксидантна активність знижує вісцеральний жир, підтримує рівень глюкози в крові. Виявляє протизапальне, знеболююче, жарознижуюче, вітрогонне, антимутагенне, антимікробне, відхаркувальне дії.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами