Тайські пастилки від болю в горлі зі смаком апельсину MyBacin 10 таблеток Lozenges (8852294022013)

Тайські пастилки від болю в горлі зі смаком апельсину MyBacin 10 таблеток Lozenges (8852294022013)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

70

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пастилки з апельсиновим смаком - популярний і швидкодіючий засіб для горла, всього за 5-10 хвилин усуває неприємні симптоми болю, першіння і подразнення в ротовій порожнині. Це комплексний препарат, який, завдяки вмісту біодоступної і дуже ефективної форми цинку, натурального апельсинового соку, а так само ксилітолу, не тільки позбавляє від болю в горлі, але і вбиває її збудників - хвороботворні мікроорганізми. Пастилки сприяють швидкому виліковуванню від тонзиліту, ангіни, грипу та застуди, забезпечують здоровий стан ротової порожнини без запалень, ранок і виразок, нормалізують кислотно-лужний баланс і запобігають утворенню карієсу. Без цукру і алкоголю, можна приймати дітям.
Дуже популярні і дієві тайські пастилки надають одночасно кілька дій:
- бактерицидне;
- протизапальне;
- антисептичне;
- імуностимулююче.
Біологічну активність засоби для горла забезпечують 3 головних компоненти у складі: глюконат цинку, апельсиновий сік і ксилітол.
Глюконат цинку - одна з найефективніших форм цинку, поєднує в собі безпеку і відмінну засвоюваність організмом.
Цинк - дуже важливий мікроелемент для захисту і підтримки імунної системи, він допомагає організму ефективно протистояти атакам вірусів і бактерій, заважає хвороботворним мікроорганізмам прикріплюватися до слизової носа і ротової порожнини, чим істотно знижує ризик розвитку захворювання.
Медики стверджують, що вживання цинку в період хвороби скорочує тривалість застуди або грипу, пом'якшує симптоми і прискорює одужання.
Цинк скорочує можливість і здатність патогенної мікрофлори розмножуватися і рости в горлі і верхніх дихальних шляхах, стримує викид гістаміну і простагландіну, що значно зменшує ймовірність набряку слизової носа і гортані, а так само спазму бронхів, проходить запальний процес і больові відчуття.
Натуральний апельсиновий сік - високий вміст вітаміну С - головного антиоксиданта, який активізує вироблення лізоциму та інтерферону - речовин, що відповідають за імунну відповідь організму, протидію інфекції, знищують бактерії та віруси.
Дослідники встановили, що апельсиновий сік, допомагає вилікувати хворе горло і перешкоджає простудним інфекціям набагато ефективніше багатьох лікарських препаратів, він скорочує тривалість застуди і зміцнює імунітет.
Ксилітол приводить в норму кислотно-лужної баланс ротової порожнини, перешкоджаючи розмноженню бактерій, знижує ризик розвитку карієсу, зміцнює зубну емаль. Стимулює слиновиділення і покращує захисні властивості слини, зменшує кількість зубного нальоту, покращує стан десен і запобігає запаленню тканин.
Чинить протигрибкову дію, сприяє згасанню інфекцій, викликаних кандидою.
Пастилки «Апельсин» - це не льодяники на кожен день, драже для свіжості дихання, це сильний, хоча і смачний, препарат для боротьби з інфекцією в ковтку і полегшення протікання захворювань верхніх дихальних шляхів. Їх слід приймати якомога швидше, при перших симптомах болю в горлі, тоді ефект буде вище, що допоможе вже на початковому етапі купірувати розвиток хвороби і швидше одужати.
Бути здоровим і вільним від болю в горлі швидко і легко - просто тримайте під рукою маленьку упаковку пастилок «Апельсин».
Показання:
- Сильний біль, першіння, роздратування, відчуття сухості в горлі;
- ангіна, застуда, грип;
- тонзиліт, ларингіт, фарингіт;
- язвочки і ранки в ротовій порожнині.
Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;
- захворювання нирок і печінки;
- тривале або постійне застосування пастилок.
Зберігання:
Зберігати при кімнатній температурі, далеко від сонячних променів, в недоступному для дітей місці.
Склад:
Sucrose, Zinc gluconate, Sai Nam Pueng Orange juice (100%), Sweetener (Sucralose 0.17%), Acidity regulatorn (INS 330), Anticaking agent (INS 551, INS 470(iii)), Stabilizer (INS 463).
Спосіб застосування:
Приймати по 1 пастилці, розсмоктуючи в роті.
Дорослим - не більше 6 пастилок на день.
Дітям - не більше 4 пастилок на день.
Препарат не призначений для тривалого або постійного застосування!

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами