Тайські трав'яні таблетки проти застуди, лихоманки 4 шт (1 упаковка) Namtaothong (8850698019028)

Тайські трав'яні таблетки проти застуди, лихоманки 4 шт (1 упаковка) Namtaothong (8850698019028)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

40

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Трав'яні таблетки проти застуди, температури, інтоксикації

Справжній засіб, популярний в Таїланді у туристів і місцевих жителів! Namtaothong Bitter Herbs - 4 таблетки в компактній упаковці, екстра-засіб з Таїланду, який продається в мережевих магазинах без рецепта лікаря, допомагає швидко стати на ноги при найпопулярніших проблемах зі здоров'ям: інтоксикації, високій температурі, застуді.

Препарат вважається дуже ефективним, завдяки тому, що склад представлений трав'яною сумішшю, він впливає не тільки на симптоми хвороби, але і на причину їх виникнення.

Багато туристів з країн СНД, повертаючись на сім'ю з відпустки, рекомендують таблетки Namtaothong на різних профільних форумах другим мандрівникам як засіб екстреної допомоги організму. Для тих, хто хоче мати під рукою ефективний і натуральний продукт, справедливо вважає, що йому саме місце в домашній аптечці, є хороша новина: тепер «паличку-виручалочку» можна замовити і на нашому сайті!

В інтернет-магазині  ви можете недорого купити Тайські трав'яні таблетки проти застуди, лихоманки 4 шт (1 упаковка) Namtaothong з доставкою по Україні

Прийом препарату повинен проходити строго за інструкцією, не можна допускати передозування, використання при вагітності, годуванні грудьми, алергії на компоненти.

Звертаємо Вашу увагу і на те, що таблетки Namtaothong - дієвий трав'яний засіб з власним лікувальним ефектом, однак, він не замінює консультації лікаря!

Застосування: дорослим - по 1-2 таблетки на день до їжі, запиваючи теплою водою, дітям - 0.5-1 таблетку (залежно від віку) за тією ж схемою.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами