Краплі для носа від гаймориту і синуситів 35 мл. Nasol Thanapoompat (NC153)

2 відгуки Код:  363614907

Краплі для носа від гаймориту і синуситів 35 мл. Nasol Thanapoompat (NC153)

2 відгуки Код:  363614907

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

200

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Повністю натуральні краплі для носа Nasol Sinus Drops NC153 на основі мастил Південно-Східної Азії від тайського виробника Thanapoompat безкоштовно допомагають при нежиті спадкоємця: гаймориті, натуральному риніті, синуситі.

Краплі володіє протизапальним ефектом і противідечним ефектом. Нейтралізують більшість бактерій і вірусів, знімають больовий синдром при гаймориті, виводять гнійний вміст з пазух.

Краплі накопичуються накопичувальним ефектом: поліпшення буде поступово збільшуватися, але, на відміну від швидко полегшуючих дихання судинних засобів, масляні краплі мають саме лікувальний ефект.

Переваги олійних крапель для носа Nasol Sinus Drops NC153 крапля на масляній основі не викликає опік слизової і не сушать її:
покращують кровообіг у слизовій носі, завдяки чому зменшується набряклість;
ефективно використовувати організм у «чистому» стані, що сприяє розвитку хронічних захворювань у майбутньому;
не викликають звикання.
Дія основних крапель для носа Nasol Sinus Drops NC153
Ефірна олія пачулі
отримують з чагарникової тропічної рослини пачулі. Олія володіє бактерицидною, антивірусною, антигрибковою і протизапальною дією, підсилює імунну систему. Аромат ефірного масла пачулі помітний на психоемоційному і фізичному стані, сприяючи припливу бадьорості та оптимізму, усуненню депресії і нервозності. Також спостерігається поліпшення загального стану при респіраторних захворюваннях, що використовується для лікування простудних захворювань, дискомфорту. Має протиалергенний ефект.

Кокосове масло
багатими білками, вітамінами і мінералами, які живлять, пом'якшують шкіру і слизову оболонку носа. Він має м'який вплив на клітини епідермісу, позбавляє від сухості, лушпіння. Ці дії проявляються насиченими і ненасиченими кислотами: лаурінової, каприлової, пальмітинової та іншими. Кожна окрема кислота - хімічна сполука, що надає позитивний ефект на шкіру.

Ефірна олія куркуми
володіє антиоксидантними, протизапальними, антибактеріальними і противірусними властивостями. Містить фолієву та аскорбінову кислоти, вітамін К, ніацин, холін.

Ефірна олія імбиря
містить повний комплекс вітамінів і корисних речовин. В ефірній олії імбирного кореня знаходиться особлива летюча речовина «цінгіберен», що володіє вираженим антибактеріальним ефектом, яка здатна побороти простудну інфекцію. За допомогою імбирного серця можна знизити температуру і структуру з такими симптомами, як головний біль, мокрий або сухий кашель, нежить, м'язові болі та болі в горлі.

Ментол
це компонент ефірної олії, який утворюється в листях перцевої м'яти. Він має протизапальну дію, знімає закладеність носа, стимулює кровообіг. Ментол охолоджує, слабка антисептична, легка анестезуюча і протизудна дія. Застосовується як заспокійливий і болезаспокійливий засіб.

Ефірна олія евкаліпта
надає ефективну допомогу при зверненні риніту. Застосовувати евкаліпт можна при звичайному, простудному нежиті, запущеній або хронічній формі - препарат надасть дієву допомогу в будь-якому випадку. Масло евкаліпту пригнічує віруси, зволожує слизову, бореться з патогенними мікроорганізмами. Дослідження проводяться не тільки кращим лікувальним, а й профілактичним препаратом, що надійно захищає організм від шкідливих впливів.

Ефірна олія жасміну
протизапальне, сильне болезаспокійливе. Спазмолітик усуває головний біль спастичного характеру. Усуває ларингіти і охриплість голосу. Володіє здатністю і дуже часто зустрічається ароматом.

Спосіб застосування
Лягти на правий бік і капнути 1-2 краплі на початку ніздрю. Почекайте пару хвилин і повторіть з правим ніздрей.

Склад
Масло пачулі, масло кокоса, масло куркуми яванської, масло гірського імбиру, масло тайського імбиру, ментол, масло евкаліпту, масло жасмину

Запобіжні заходи
Не рекомендується застосовувати краплі дітям молодше 5-7 років, так як краплі пекучі і не всі діти виховуються

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість частинок

Умови зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, далеко від приватної власності

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Елена Погор
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    Краплі сподобалися. Ніс пробиває миттєво. Дуже гарно пахне. Трішки пече,але це варто того щоб дихати носом

    Переваги:
    Швидко доставили,дієві
    Недоліки:
    Нема
  • Анна Голобородько
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    це супер каплі , так трохи пече , та це не зрівняти з проколом гайморових пазух !
    а аромат такий приємний , що забуваєш про печіння . навіть дітям в 7 років з вденоїдами подобаються і просять закупати бо після них легше дихати . дякую дякую