Тенсіл (Tensil) 60капс. «Punarvasu» при гіпертоніі. (8пу)

Тенсіл (Tensil) 60капс. «Punarvasu» при гіпертоніі. (8пу)

Продавець:Джерело Природи

4.9/5  ( 186 оцінок )

Немає в наявності

377

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тенсіл - високоефективне натуральний засіб для зниження артеріального тиску. Препарат ефективний при високому кров'яному тиску без атероматозних змін судин. До складу тенсу входять лікарські рослини, що володіють потужними транквілізуючими, протигіпертонічними і заспокійливі властивості, здатними контролювати етіопатогенетичні чинники, що викликають різні форми гіпертензій. Вміщені в препараті компоненти заспокоюють нервову систему, знімають стреси, нормалізують кров'яний тиск, роблять благотворний вплив на нервово-судинну систему.

Тенсіл поступово знижує діастолічний і систолічний тиск при різних формах гіпертонічної хвороби, при цьому гіпотензивний ефект від дії препарату зберігається досить довго. Крім протигіпертонічні дії, тенсу волдіє і іншими цінними властивостями. Зокрема, препарат нормалізує нирковий кровообіг, підсилює клубочкову фільтрацію, покращує функції нирок. Позитивно впливає на білковий і ліпідний обмін у хворих, які страждають на гіпертонічну хворобу, сприяє зміцненню імунної системи.   

Рекомендується до застосування в наступних випадках:

  • гіпертонічна хвороба адренергического, неврогенного та гіперволемічна генезу;
  • захворювання, що супроводжуються гіпертензійним синдромом;
  • як допоміжний засіб (ад'ювант) при терапії стероїдними і нестероїдними медикаментозними протизапальними препаратами, а також як аналог блокатора Н2-рецепторів гістаміну.

Властивості рослинних інгредієнтів « Тенсіл»:

  • Раувольфія зміїна - одне з найбільш ефективних лікарських рослин в Аюверде для нормалізації тиску. Воно знижує кров'яний тиск без атероматозних змін судин. Суттєво посилює протигіпертонічні дію Раувольфії ще один компонент тенсу -Джатамансі. Містяться в цій рослині компоненти мають виражену гіпотензивну і заспокійливу дію. Ефективний цей компонент і при лікуванні аритмій серця.
  • До складу тенсу входить також Березка многостебельчатий - рослина, що сприяє зміцненню нервових функцій організму. Будучи відмінним міорелаксантом і протисудомну препаратом, Березка многостебельчатий покращує мозкову діяльність, сприяє нормалізації обмінних процесів в клітинах мозку. Цей компонент має потужний заспокійливим дією, він знижує рівень тривожності, занепокоєння, ефективний при лікуванні неврозів.
  • Ще один цінний компонент тенсу - Бакопа Моньє. Як показують клінічні дослідження, цей компонент є потужним кардиотоническим і седативним засобом. Бакопа надає чудовий транквилизирующий ефект, тим самим посилюючи дію тенсу. Ефективна при гіпертонічній хворобі і Витанія снодійна. Цей рослина виявляє седативну, адаптогенну, психостимулирующее дію.

Вміст в складі Тенсілу цих лікарських компонентів дозволяє ефективно лікувати захворювання, пов'язані з артеріальною гіпертензією.

Застосування: по 2-3 таблетки два рази на день.

Застосовувати за призначенням лікаря.

Протипоказання до застосування: в процесі клінічних випробувань тенсу ніяких токсичних і побічних ефектів не виявлено.

Форма випуску: 60 таблеток.

Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.

* Даний товар є БАД

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Країна реєстрації бренда
  • Індія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами