Масажер-коректор постави POWER MAGNETIC корсет для спини та корекції постави

Вікова група

Масажер-коректор постави POWER MAGNETIC корсет для спини та корекції постави

Продавець:Культура

4.7/5  ( 183 оцінок )

Немає в наявності

149

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Відмінний коректор постави для спини, підходить як для чоловіків так і для жінок, підходить для випаровування постави, зручний у використанні та зберіганні. Вас турбують болі в спині та у хребті? Ви переживаєте через свою неправильну поставу? Пропонуємо Вам придбати Коректор постави магнітний Power Magnetic Posture Support "EMSON". корекції спини Emson як удома, так і на роботі в офісі. Адже Emson виготовлений фахівцями-медиками з тонкого і еластичного матеріалу.

EMSON Power Magnetic Posture Sport дає можливість вносити певні корективи в положення хребетного стовпа і водночас утворює магнітне поле, за допомогою якого активізується кровообіг і відновлюється природний тонус м'язів. Результат роботи магнітного коректора яскраво проявляється в нормалізації основних біологічних процесів і поступового позбавлення причини болю.

Усередині магнітного коректора розташовується ряд еластичних магнітів, що надають цілеспрямовану дію на область хребта та попереку. Невелика вага, мінімальна товщина та непомітність під одягом є вагомими перевагами EMSON Power Magnetic Posture Support і дозволяють не знімати пристрій для підтримки постави протягом дня.

Скрупульозно продумана конструкція магнітного коректора забезпечує повний комфорт, а сучасні еластичні матеріали відповідають усім необхідним медичним вимогам. Коректор постави робить його носіння максимально комфортним як для чоловіків, так і для жінок (пояс легко може одягатися під одяг поверх бюстгальтера).

Зручні ремінці та застібка-липучка дають можливість індивідуально встановлювати розмір магнітного коректора. А можливість прання та довгостроковість дії магнітів перетворюють пояс на універсальний та економний засіб для збереження постави хребта та здоров'я всього організму в цілому.

Характеристики

Вікова група
Ступінь фіксації
Колір
  • White
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами