Капсули для нормалізації гормонального фонду жінки 100 шт. N18 Wan Chuk Mod N18 Siamica (G 327/56)

Код:  370427346

Капсули для нормалізації гормонального фонду жінки 100 шт. N18 Wan Chuk Mod N18 Siamica (G 327/56)

Код:  370427346

Є в наявності

400

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Препарат для лікування запальних захворювань жіночої репродуктивної системи, знімає тягучий біль і спазми під час менструації, зміцнює матку і стінки вологалища, усуває непрохідність труб, сприяє відновленню після пологів і зачаття. Добре підходить в якості профілактики жіночих захворювань (приймати за 3-6 місяців до вагітності) і лікування шкірних захворювань, що виникають внаслідок гормонального збою. Застосовується в комплексі з препаратом N23 (Гриби Лінжі) в лікуванні міом, фібром, захворювань яєчників, мастопатії та ендометріозу.
Опис:
Натуральний препарат на основі Яванської Куркуми - ефективний засіб для лікування і профілактики різних захворювань жіночої статевої системи, в тому числі і безпліддя.

Яванська Куркума - це не пряність, а лікарська рослина, що володіє антибактеріальними і протизапальними властивостями, яку тайські жінки споконвіку використовують для швидкого відновлення жіночого організму після пологів, нормалізації менструального циклу, підтримки тонусу м'язів матки і вологалища.

Ван Чак Мод Лук покращує кровопостачання органів малого тазу, усуваючи застійні явища, служить прекрасною профілактикою загострення хронічних жіночих захворювань.

Препарат нормалізує місцеву мікрофлору, усуває неприємний запах, допомагає при грибкових інфекціях вологолища, кандидозі, вагініті.

Володіючи потужним естрогенним ефектом, омолоджує і тонізує жіночий організм, уповільнює процеси старіння, нормалізує гормональний фон, знімає симптоми передменструального синдрому, налагоджує менструальний цикл, усуваючи порушення у вигляді нерегулярних, занадто рясних або убогих менструацій, покращує загальне самопочуття і налаштування

Сприяючи збільшенню вироблення природного колагену та еластину, підвищує еластичність шкіри, підтягує груди, роблячи її більш упругою, зменшує число і вираженість зморшок, пігментних плям, вирівнює тон і колір обличчя, усуває дряблість.

Ван Чак Мод Лук використовується при порушеннях в роботі щитовидної залози, проблемах шкіри, пов'язаних зі збоєм гормонального фону. Активно бореться з акне і вугревим висипом, допомагає жирній шкірі прийти в нормальний стан.

Роблячи стимулюючий і тонізуючий вплив на тканини матки і ендометрій, препарат запобігає запальні процеси, покращує прохідність маточних труб, зміцнює м'язи матки і вологолища, сприяє усуненню спаєчних процесів і нормалізації положення матки при опущенні, допомагає усунути причини безпліддя, підвищує сексуальну чутливість і

Ван Чак Мод Лук застосовують у комплексному лікуванні мастопатії, ендометріозу, захворюваннях яєчників та ерозії шийки матки, при фібромах і міомах.

Препарат відмінно зміцнює жіноче здоров'я, відновлює після пологів, надає бадьорості, сил і забезпечує гарний настрій духу.

Показання:
Ендометріоз, фіброми, міоми, кісти яєчників (у комплексній терапії з No.23 Гриби Лінжі);
- порушення менструального циклу (рясні, мізерні, нерегулярні менструації);
- ПМС (головний біль, дратівливість, тягучі болі, здуття живота);
- дисбактеріоз вологолища (кандидоз, вагініт);
- опущення матки, спайкові процеси, безпліддя;
- відновлення після пологів;
- вугріваючи висип, акне;
- загальне омолодження жіночого організму.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації.

- жовчнокам'яна хвороба, закупорка жовчних шляхів.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці

Склад:
У кожній капсулі міститься 250 мг екстракту Яванської Куркуми

Спосіб застосування:
Приймати по 2 капсули 2 рази на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 4-8 тижнів.

При лікуванні акне курс 90-150 днів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами