Капсули для нормалізації зору і роботи кишечника Triphala 100 шт Erawadee № 59 (8859292820597)

Капсули для нормалізації зору і роботи кишечника Triphala 100 шт Erawadee № 59 (8859292820597)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

490

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ваше здоров'я - це найцінніше, що у вас є. І важливо піклуватися про нього щодня. Triphala від Erawadee - це не просто капсули, це ключ до турботи про ваш зір і кишечник, який приведе вас до кращого благополуччя і активного життя!

У нашому сучасному світі ми піддаємо свій зір постійним випробуванням, проводячи безліч годин перед екранами комп'ютерів і гаджетів. Triphala - це природне рішення для підтримки зору. Його склад включає в себе ексклюзивне поєднання три фруктів - амли, бібхітаки і харитаки, які не тільки зміцнюють очі, але і забезпечують організм вітамінами і антиоксидантами, необхідними для боротьби з навколишніми шкідливими факторами.

Ваші кишечники відіграють фундаментальну роль у вашому загальному здоров'ї. Triphala також сприяє нормалізації роботи кишківника, допомагаючи вам відчувати себе бадьорими і повними енергії. Цей природний засіб очищує ваш організм від токсинів, підтримує оптимальне травлення і збагачує вас вітамінами і мінералами.

Використовуючи Triphala, ви інвестуєте в своє майбутнє здоров'я. Дозвольте собі відчути радість від ясного зору і відчувати себе легкими і енергійними кожен день. Не упустіть можливість стати дбайливішою до свого організму - придбайте Triphala від Erawadee сьогодні і почніть шлях до кращого здоров'я і активного життя!

1. Показати
- Синдром зорової втоми

- Порушення зору при будь-якій мірі короткозорості, далекозорості

- Вікові зміни очей: катаракта, підвищення тиску очного дна, погіршення нічного бачення

- Порушення механізмів адаптації до темряви - «куряча сліпота»

3. Протипоказання
Вагітність, період лактації

4. Спосіб Застосування
Дорослим - по 1- 2 капсули 2 рази на день після їжі, курсом 4-8 тижнів. Дітям від 1 року до 5 років по 1 капсулі на день, старше 5 років по 2 капсули на день.

5. Спосіб зберігання
Далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

6. Основні Інгредієнти
Трипхала - суміш з трьох міробаланів - рослин, що спочатку вимовили в Гімалаях, відомих своїми антиоксидантними, омолоджувальними властивостями і мають плоди, схожі на сливи або на шлунок (греч.myron - благовонне масло, balanos - шлунок).

Terminalia belerica: дерево Beleric Myrobalan, в санскриті Vibhita і Vibhitaka («страхітлива», оскільки хвороби тут же відступають перед її цілющою силою). Як не дивно, індуси Північної Індії уникають сидіти в його тіні, оскільки вважають, що воно заселене демонами. Тим не менш, лікувальні властивості Terminalia belerica настільки широкі, що ця рослина отримала санскритську назву Anila-ghnaka, або «вітер-вбивство» (мається на увазі вбивство хвороб).

Terminalia chebula: дерево Yellow Myrobalan, в санскриті Haritaki. Аюрведична медицина називає цю рослину «царем усіх ліків» і характеризує її коротко, але містко як «рослину, що краде хвороби». Харитаки володіє величезним спектром застосування. Багато рецептів народної медицини від найнебезпечніших захворювань включають в себе ті чи інші компоненти Terminalia cheba.ru. Застосовується при бронхо-легкових захворюваннях, надає відхаркувальний ефект, а також благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт організму. Крім того, відновлює роботу нервової системи, покращує пізнавальні або когнітивні процеси головного мозку: пам'ять, навчаність, увага. Підвищує розумову працездатність. Усуває депресію, відновлює здоровий сон.

Phyllanthus emblica: Indian gooseberry, індійський крижовник, в санскриті amalaki - «доглядальниця». Амалакі - знаменитий еліксир молодості, розсіяна, адаптоген, що володіє потужною енергетикою, одна з найсильніших омолоджувальних рослин. З глибокої давнини амлу використовували як тонік, що продовжує молодість, дарує здоров'я, сили і довголіття. Вона також активізує діяльність червоних кров'яних клітин, зміцнює зуби, волосся і нігті і, крім того, використовується для збільшення маси тіла у худих людей і допомагає керувати своєю вагою.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами