Капсули для лікування безсоння, депресії № 11 Sleep helping 30 шт Herbal (8859467492277)

Код:  370427373

Капсули для лікування безсоння, депресії № 11 Sleep helping 30 шт Herbal (8859467492277)

Код:  370427373

Є в наявності

450

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Світ, в якому ми живемо, вже давно перетворився на динамічний нескінченний потік, який передбачає нас не тільки в найближчій площині, прискорення темпу життя до межі і постійне підвищення планової активності, але і розумово, атакуючи, за допомогою мобільних гаджетів і безперервного доступу до інтернету, великий обсяг інформації, засвоїв і обробив не один геніальний мозок Додавши масштабні катаклізми і локальні проблеми, приватні турботи, і ми розглянули вируючий котел психоемоційних окремих і перевантажень нашої нервової системи, а, як відомо, всі хвороби від нервів. Не у всіх є можливість тотального перезавантаження і виявлення детоксикації, до того ж щоденні обов'язки перед сім'єю, близькими, колегами, начальством просто не дають можливості розірвати це порочне коло.

Сон - це тотальний процес, який дарований нам природою для якісного відновлення всього організму, і включає в себе найбільш нервову систему. На жаль, стрес, який припустила людина, показує на процес засипання і на якість самого сну. Безсоння, неглибокий збуджений сон, часте пробудження, недосипання, відчуття розбитості і млявості вранці внаслідок виявлення.

Емоційний прояв доходить до виснаження організму, як сніговий шар, зниження якості життя нашого, призводячи до серйозних захворювань, як душевних, так і тілесних.

Мудрість тайської зрілості, яка налічує 700 років досвіду, являє собою квінтесенцію всього досвіду минулих поколінь, виявляється в тому, що психічне здоров'я вимагає такої ж уваги, як і фізіологія.

Аналіз № 11 являє собою один з кращих зразків фітотерапії в Таїланді, активні компоненти якого дійсно працюють і доводять свою ефективність в результаті подальших досліджень. Як і багато інших загальноприйнятих лікарських засобів, вони абсолютно природні і не володіють (на відміну від лікарських засобів в Європі) побічними діями.

Заспокійливий і розслаблюючий еліксир увібрав у себе більш ніж 11 рослин для поглинання проблеми безсоння, зняття нервової напруги, відновлення нервової системи і здорового сну.

Натуральний рослинний препарат No.11 нормалізує артеріальний тиск і серцевий ритм, рівень гормону гормону стресу в крові, забезпечує баланс нервової системи і покращує роботу мозку. Підвищує стресостійкість, м'яко заспокоює і розслабляє, позбавляє від відчуттів занепокоєння, страху, нервового перенапруження і перевтоми очей. Сприяє швидкому і природному засипанню, здоровому і спокійному сну.

Активні компоненти препарату № 11 не тільки надають загальний заспокійливий і снодійний ефект, а й загальноукріплюючу дію на весь організм, засіб можна сміливо використовувати як антидепресанта, гематоніка і збудника.

Касія сприймає напругу зорових нервів, допомагає при банальній перевтоми очей, вирівнює емоційний стан людини.

Раувольфія Зміїна нормалізує серцевий ритм, загострення збудження нервової системи, легкого фізіологічного засипання.

Почесник Лоурей викликає тривожну дію, допомагає позбутися тривожних переживань, усуває теплом і відчуттям безпеки.

Тіноспора сердцелісна - відмінний адаптоген, що підвищує опірність організму до специфічних подразників.

Чорний перець стабілізує настрій, підвищує когнітивні функції головного мозку, служить профілактикою хвороби Паркінсона.

Куркума зедоарія - прекрасний ангіопротекторний, що попереджає розвиток хвороб Альцгеймера та інших нейродегенеративних розладів.

Білий сантал сприймає роздратування, як нервовий, так і фізичний, нормалізує артеріальний тиск.

Азіатська гвоздика насичує організм вітамінами групи В, виникає для збудження нервової системи, викликає спазми, розслабляє і одночасно викликає тонус м'язів.

Іспанська вишня зміцнює нервову систему, піднімає настрій, заспокоює, страждає від серцевого нападу і глибокої сну.

Сити кругла позбавляє дратівливості, перепадів настрою і ПМС, покращує властивості пам'яті.

Баїль покращує роботу серцево-судинної системи, допомагає при гіпертонії, надає заспокійливу дію.

Дудник чинить сильну анальгетичну дію, нормалізує склад крові та периферичне кровообіг, ускладнення тромбоутворення та гіпертонію.

Прийом препарату № 11, що важливо, не допускається до звикання і не зустрічається на огляді, а це означає, що це можуть бути небезпечні люди в Республіці, керуючі автомобілем. На ранок ви відчуваєте себе з ясною головою, без відчуття похмільного синдрому і головного болю.

З препаратом No.11 ви будете прокидатися відпочиваючим і бадьорим, повним і з хорошим настроєм, що важливо.

Засіб позбавляє від синдрому хронічної втоми та емоційного вигорання, поверне смак до життя, підвищить роботу

можливість і наявність уваги. Допоможе легко справлятися з щоденними стресовими ситуаціями і поліпшить якість життя.

Показання:
- Безсоння, проблеми із засипанням;

- тривожність, неврози, стрес;

- дратівливість, перепади настрою;

- занепад сил, хронічна втома, емоційне вигорання;

- розбитість вранці;

- зниженої розумової працездатності та концентрації уваги;

- головні болі, мігрені, запаморочення;

- перенапруження очей;

- профілактика хвороб Альцгеймера і Паркінсона.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- прийом антидепресантів;

- вживання алкогольних та наркотичних речовин;

- вагітність, період лактації (за погодженням з лікарем).

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці, недоступному для дітей.

Склад:
Young Bael Fruit, Senna Tora (насіння), Rauvolfia Serpentina (корінь), Angelica Sinensis, Cinnamomum Loureiroi, Tinospora Cordifolia, Piper Nig

Спосіб: застосування
Приймати по 3 капсули, запиваючи досвідом води, за годину до сну.

Опис інгредієнтів:
Насіння Касії Тори володіє вираженим седативним ефектом і використовується в медицині в якості заспокійливого і антиастенічного прояву, а також для спостереження за симптомами. Сучасні фармакологічні дослідження підтвердили, що касія має істотний вплив на профілактику і лікування різних захворювань очей, високого кров'яного тиску, депресивних захворювань і пов'язаних з ними сну.

Касія покращує стан нормальної системи, покращує кровообіг, знижує тиск, підвищує гостроту зору, тонус очних м'язів, знімає набряклість, сухість, біль у глядачів і стомлення, є профілактикою кон'юнктивіту, катаракти, глаукоми, ослаблення зорового нерва, дальнозоркості і короткозорості і зазвичай перевтоми

Крім того, касія ефективно допомагає при головних болях, як антидепресант, допомагає проявляти зі стресовими ситуаціями та їх наслідками, стабілізує емоційний стан при слабкій нервозності, відновлює при занепаді сил і нервових проявів, виявляє дратівливість і тривогу.

Корінь Раувольфії Зміїної. У зрілій медицині захворювання розвивається при головному болю і використовується в якості седативного і снодійного засобу при занепокоєнні, маніакальній поведінці, епілепсії, безсонні. З коренів індольних отримуються алкалоїди - резерпин і аймалін, що проявляються у виявленні гіпертонічної хвороби, деяких видів захворювань, неврозів.

Аймалін - прийнятий антиаритмічний засіб, що володіє нормалізуючою дією на порушення ритму серцевої діяльності.

Резерпін є симпатолітиком і нейролептиком, надає седативну і гіпотензивну дію, напружене збудження нервової системи і, як наслідок, зниження тиску. Він викликає сон, близький до природного, вміст норадреналіну, дофаміну і серотоніну в мозку, що гасить збудливість і, відповідно, позитивно проявляється при гіпертонії. При прийомі витягування вихідний головний біль, запаморочення, дратівливість, поліпшується сон.

Почесник Лоурейра добре вловлює головний біль і болючі відчуття під час менструацій у жінок. Характеризується сильно вираженим впливом на нервову систему і серце, психоемоційний стан людини, участь у перегляді душевнохворих, зокрема, шизофренії. Заспокоює, заповнює теплом, створює відчуття безпеки, проганяє страх і занепокоєння, позбавляє від депресії і поганого настрою.

Тіноспора серцелістна або Гудучі приєднуються до аюрведичної практики як адаптогенний засіб вже багато століть, позбавляються від стресових і спазмолітичних станів, усувають хронічну втому, відмінно розслабляють, знижують регулюючий ефект на нервову систему, стимулюють мозкову діяльність, знижують напругу і стрес, побили

Чорний перець добре відомий як спеція і рослинний жироспалювальний компонент. Крім цього, давня медицина вважає, що при прийомі всередину, чорний перець розріджує густу кров у меланхоліків і флегматиків, що позитивно впливає на психоемоційний стан людини, допомагає боротися з депресією і занепадом сил

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами