Капсули для лікування печінки дорослим і дітям Look Tai Bai 100 шт. N11 Siamica (G 52/55)

Капсули для лікування печінки дорослим і дітям Look Tai Bai 100 шт. N11 Siamica (G 52/55)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

Є в наявності

400

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Найкращий засіб тайської традиційної медицини для відновлення і лікування печінки. Look Tai Bai очищає, відновлює і зберігає клітини печінки, перешкоджає розвитку жирового гепатозу, покращує роботу підшлункової залози і тонкого кишківника. Виводить шлаки, токсини, продукти розпаду лікарських препаратів та алкоголю. Природний гепатопротектор, допомагає при гострих і хронічних гепатитах, цирозі, паразитарних захворюваннях, після медикаментозної інтоксикації або отруєння. Підходить як профілактичний засіб перед святковими застіллями та терапії з прийомом гепатотоксичних препаратів.
Рослинний гепатопротектор, на основі багаторічної рослини Філлантуса гіркого, з давніх часів використовувався в тайській традиційній медицині для лікування багатьох захворювань печінки.

Велика кількість вітаміну С, алкалоїдів, флавонідів, жирних кислот, танінів, сапонінів, лігнанів і терпенів у складі засобу обумовлює його сильні жовчогінні, ліполітичні, протипаразитарні, антиоксидантні, противірусні і протизапальні властивості.

Look Tai Bai ефективний у лікуванні як гострого, так і хронічного гепатиту, холециститу, токсичних ушкоджень печінки, отруєнь, лікарських та алкогольних інтоксикацій, цирозу, паразитних інвазій і жирової дистрофії.

Активні компоненти препарату посилюють відновлення гепатоцитів печінки, захищають їх від руйнування, негативного впливу нездорового способу життя і запобігають проникненню вірусів в орган.

Look Tai Bai відновлює функцію печінки, уповільнює синтез холестерину в крові і перешкоджає тромбоутворення, підвищує здатність органу переробляти глюкозу, знижує ризик ожиріння печінки.

Натуральні капсули запускають механізм загальної детоксикації організму, активізують роботу головних очисних органів, нормалізує роботу підшлункової залози і тонкого кишківника, покращують обмін речовин. Прискорюють процес виведення продуктів метаболізму, токсинів, паразитів, продуктів розпаду синтетичних лікарських засобів та алкоголю природним шляхом.

Look Tai Bai здатна розчиняти практично будь-які камені в печінці, нирках, сечовому і жовчному міхурі, сприяє виведенню сечової кислоти з організму. Володіє гнітючою дією на грибки, кишкову паличку, хламідії та урепазму і ефективно застосовується в лікуванні опісторгоспу, ехінококкозу, лямбліозу та інших паразитарних захворювань печінки.

Натуральний препарат допоможе захистити найголовніший орган очисної системи організму. Прийом Лук Тай Бая рекомендований при лікуванні хронічних гепатитів різного походження (алкогольна, токсична, аутоімунна), цирозі печінки, жирової хвороби, вірусних гепатитів, паразитарних захворювань.

Засіб ефективний і після медикаментозної інтоксикації або отруєння, перед великим застіллям з великою кількістю жирної, гострої, нездорової їжі швидкого приготування, газованих напоїв, алкоголем. Препарат використовується для профілактики гепатотоксичності при прийомі оральних контрацептивів, антибактеріальної та протигрибкової терапії.

Показання:
- Гострі і хронічні гепатити;

- цироз печінки;

- жировий гепатоз;

- токсичні ураження печінки алкоголем, ліками, отрутою;

- паразити (амеби, лямблії, опісторгосп, ехінококкі);

- холецистит;

- сечокам'яна хвороба (нирок, жовчного міхура, печінки);

- в якості комплексної терапії: алергії, пігментні плями, тромбофлебіт, хламідіоз, уреплазма;

профілактика токсичних уражень печінки при терапії з прийомом антибіотиків, в період святкових застіль.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації;

- діти до 3 років;

- планування вагітності;

- з обережністю приймати діабетикам.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
У кожній капсулі міститься 250 мг екстракту Філлантуса гіркого

Спосіб застосування:
Приймати по 2 капсули 3 рази на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 4-8-12 тижнів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами